STOLE

En stol opfylder ofte mere end en siddefunktion! Og vi er så heldige at kunne tilbyde et bredt sortiment af stole, der kan mixes og matches, så de passer dig og din indretning bedst. Vores udvalg består af både nyproducerede Living stole og gamle originale vintage stole, hvor vi ikke går på kompromis med komfort og design.

Alle priser er ekskl. moms

Lækre nye stole til din indretning

Trademark Living tilbyder et stort og bredt udvalg af skønne stole til en god pris og med et helt særligt udtryk, som passer til dit hjem men også til erhverv, café, hotel eller restaurant.

Spisebordsstole
Her finder du de kendte Living stole fra Trademark Living, som er en cool og klassisk spisebordsstol med læder og stålstel. Stolen findes i mange varianter og farver. De rå og kvalitetstestede spisestole er perfekte til indretning af restauranter. Vores spisebordsstole i vintage stil passer perfekt omkring vores runde borde eller vores gamle spiseborde af genbrugstræ og vil give din indretning af café, hotel eller restaurant masser af personlighed og sjæl.
Vi har også andre flotte spisebordstole i læder og komfortable spisebordstole med armlæn til stuen, som også vil passe til en cool indretning i industristil.

Barstole
Skal din bar være blandt de bedste barer i byen eller leder du efter unikke barstole til din køkkenø eller hjemmebar? Så tag et kig på de lækre barstole i metal fra Trademark Living.
Her finder du alt fra rustikke barstole med ægte læder, barstole med drejefod, barstole med ryglæn, barstole der kan stables, til sjove upcyclede barstole af gamle scootere.
 
Loungestole
Her hos Trademark Living har vi et stort og bredt udvalg af loungestole, moderne gyngestole, behagelige lænestole i læder samt loungesofaer. Du kan let kan finde indendørs lounge møbler til stuen og inventar til foyeren, der kan skabe den helt rigtige lounge stemning.

Bænke & daybeds
Trademark Living forhandler flere forskellige dekorative og praktiske bænke og hotte daybeds. En maskulin daybed uden ryg og armlæn er perfekt som gæsteseng eller som ekstra sofaplads i stuen.
I det store udvalg af bænke finder du gamle rustikke træbænke i vintage, gamle bænke til spiseborde af genbrugstræ og bænke til entreen eller en bænk i vintage look til dit vintage gym.
 
Skamler & taburetter
Hos Trademarkliving finder du et spændende og bredt udvalg af funktionelle og dekorative skamler og taburetter i højeste kvalitet. Er det en træskammel til dit køkken, en læderskammel til din stue eller en skammel til din entre, du mangler? Så kan du finde billige skamler, rustikke skamler og taburetter med patina i vores sortiment.

Puffs & puffer
Køb en rå og rustik læderpuf til stuen eller entreen og skab hygge i din indretning. Hos Trademark Living har vi mange forskellige skønne små læder puffer i ægte brunt læder eller sort læder med patina. Her finder du alt fra en cognacfarvet læderpuf, en firkantet læderpuf, til en retro puf i læder, der minder om en marokkopude også kaldet rokokopude. Hvis du ikke er til puffer af læder, har vi også en rå puf i 100 % håndvævet bomuld i et rustikt look. Vores puffer kan bruges i både en minimalistisk eller maskulin indretning.

Stolehynder og møbelsko til skamler og stole
Vores stole kan bruges med og uden hynder. Ønsker du ekstra komfort, så har vi et pænt udvalg af sædehynder til en del af vores stole, skamler og barstole.
Vi fører flere forskellige hynder i læder. Vores læderhynder er polstrede og giver dig ekstra siddekomfort til dine spisebordsstole, skamler eller barstole. Har du købt en Living stol? Så kan du også her finde møbelsko til stoleben og dupper til Living stole, der alt sammen øger komforten.

Find din stol hos Trademark Living

Vil du se og opleve vores store sortiment af stole? Så husk, at vi har et 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Venligst ring inden eventuelt besøg, så du undgår at køre forgæves, og så vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed, der er brug for.

keyboard_arrow_up