STOLE
- Lækkert nyt til din indretning?

En stol opfylder ofte mere end en siddefunktion! Og vi er så heldige at kunne tilbyde et bredt sortiment, der kan mixes og matches, og som passer dig og din indretning bedst. Vores sortiment består af både ny producerede stole og gamle originale vintagefund, hvor vi ikke går på kompromis med komfort og design. Køber du varer med læder, skal du være opmærksom på, at læder er et naturprodukt, og der således vil forekomme variation i både farve, udseende og overflade. Små ridser og ar er naturlige og ikke produktionsfejl.

Alle priser er ekskl. moms

Hos Trademark Living er vores indkøber Jan altid på jagt efter fantastiske stole til din indretning. Vi forhandler alt lige fra spisebordsstole, spisestole, klapstole, loungestole til barstole, skamler, stabelstole samt bænke & daybeds. Materialerne varierer og hos os finder du stole i metal, læder og træ - både nye stole og brugte stole i vintagestil. 
Vi har også spiseborde, konsolborde, runde spiseborde, cafeborde og sofaborde, der matcher dine stole.
Trademark Living tilbyder et bredt udvalg af skønne og komfortable stole til indretning af din restaurant, hotel, cafe, kontor eller bolig. Alle med et helt særligt udtryk og med masser af personlighed! Se hvordan vores kunder fra hotel- og restaurationsbranchen har skabt en cool indretning og deres helt egen stil med vores utraditionelle møbler.

keyboard_arrow_up