keyboard_arrow_up

BORDLAMPER

1 - 17 of 17 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 17 of 17 Vis alle

Bordlamper i industrielt design med cool fabrikslook

Vores unikke rå industri-bordlamper i jern passer ind i den moderne indretning og vil give din restaurant, stue, soveværelse eller kontor lidt ekstra power. Bordlampernes rå enkle linjer og rustikke fabrikslook er fantastiske til at understrege en cool industriel indretningsstil. En bordlampe med industrielt design og unik finish er derfor et must have, hvis du ønsker at få det moderne industrielle look i sin indretning eller ønsker at skabe kontrast til en mere klassisk indretningsstil. Husk at sætte en dekorativ pære i lampen for at skabe det perfekte look. Du finder de smukke LED-pærer i vores webshop.

Alle Trademark Livings bordlamper er udstyret med hanstik og afbryder. Lamperne har, med undtagelse af SG0819, en E27-fatning, som passer til vores smukke, håndlavede LED-pærer, der sælges separat her på siden – pære medfølger ikke, når du køber en lampe.

Indretning med bordlamper

En bordlampe er en lampe til bordet. Men en bordlampe kan også bruges mange andre steder i indretningen end lige på bordet. F.eks. er en hylde, en træbænk eller en skænk et oplagt sted at stille en bordlampe, for at skabe hygge og stemning. En bordlampe er også god til at lyse op i hjørnerne i et rum og skabe den hyggelige belysning, som man kender fra indretningen af hoteller og restauranter. Når du overvejer hvor bordlampen skal stå, er det også vigtigt at tænke over, hvilket slags lys, den skal give. Hvis den skal bruges som arbejdslampe eller læselampe, skal lyset være skarpt og direkte. Hvorimod du skal gå efter en dæmpet belysning, hvis det er hyggebelysning du ønsker. Her har de dekorative pærer også en vigtig rolle at spille i valg af lyskilde. En anden god idé er at mixe mange forskellige typer lamper som bordlamper, gulvlamper og loftslamper, så der skabes en dynamisk indretning.  

Bordlamper til skrivebordet

Søger du en bordlampe til kontoret, der kan lyse op på dit skrivebord? Så har vi et råt udvalg af skrivebordslamper i fabriksstil, der kan give kontoret lidt ekstra kant. Det er vigtigt med en god skrivebordslampe, så du kan arbejde optimalt ved dit skrivebord. En bordlampe med et koncentreret og retningsbestemt lys er godt for dine øjne. For at finde den rette lampe til skrivebordet skal du gå efter en med den rette personlighed og en der kan skabe en god belysning dér, hvor du sidder.

Upcyclede cool bordlamper af gamle billygter og cykeldele

Vi elsker upcycling - som er genbrug på den fede måde! For her kan vi lege med designet og skabe sjove og unikke bordlamper, hvor kun fantasien sætter grænser. I vores sortiment kan du blive overrasket over at se kreative upcyclede bordlamper fremstillet af gamle industridele som skruetvinger, billygter, cykelpedaler eller rå savklinger. Materialer der skaber nogle virkelige ægte bordlampe eye-catchere. En upcyclet bordlampe af genbrugsmaterialer vil med sikkerhed tilføre ekstra kant til din indretning.

Bordlamper med dekorative globepærer

Når du skal finde den rigtige bordlampe, kommer du ikke uden om at finde den rigtige lyspære. For lyspæren er med til at skabe udtrykket ved mange af vores forskellige bordlamper med synlige pærer, og giver en super flot effekt til hele lampen. Vi har et stort udvalg af vores populære og dekorative LED pærer med synlige glødetråde, som giver det skønneste gyldne skær i rummet.

Mangler du hjælp til at skabe stemning med bordlamper eller belysning?

Belysning i hjemmet eller i en restaurant har stor betydning for indretningen. Den rette belysning kan skabe stemning og komplementere din indretning. Vil du have inspiration til belysning af din bolig, restaurant eller butik med rå bordlamper fra Trademark Living? Eller skal du bruge hjælp til at vælge den helt rigtige industrielle lampe til at sætte prikken over i entréen eller mødelokalet? Så besøg vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden eventuelt besøg +45 70 24 16 44, så du undgår at køre forgæves, og vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed der er brug for. Er du en privat kunde, der er faldet for vores rå bordlamper, så find en forhandler nær dig her.