keyboard_arrow_up

BORDPLADER & UNDERSTEL

1 - 24 of 42 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 42 Næste arrow_forward Vis alle

Træbordplader af genbrugstræ og mangotræ

Går du efter at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære, så er en Trademark Livings træbordplader af genbrugstræ eller mangotræ det perfekte valg. Den organiske form, de smukke åretegninger samt ridser og skrammer er alt sammen med til at skabe den rustikke charme og stemning, som gør, at vi mennesker stadig, efter tusinder af år, samles til gode stunder omkring træbordet.

I vores sortiment finder du lækre træbordplader til de fleste formål. Trademark Livings træbordplader er alle lavet af genbrugstræ eller mangotræ, hvilket betyder, at du ikke skal være bekymret for, at dit nye, lækre bord kommer ind ad døren, sendt direkte fra en verdens udfordrede regnskove.

Bordplader og understel til caféborde

Mix og match vores forskellige rå bordplader og understel, for at finde den bedste kombination til indretningen af din café, butik eller restaurant. Du kan også vælge at bryde lokalet i nogle niveauer, med vores rustikke, høje cafébordespisebordsstole eller barstole til professionelt brug.
Se hvordan vores kunder fra restaurationsbranchen har skabt en stemningsfuld indretning og deres helt egen stil med vores industrielle caféinventar.