keyboard_arrow_up

JULEPYNT

1 - 24 of 25 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 25 Næste arrow_forward Vis alle

 

Specielt julepynt

Med inspiration i den nordiske jul har vi skabt en kollektion af julepynt, der hylder det rå og enkle med et feminint touch. Julekollektionen er et mix af juletræer, julestjerner, kræmmerhuse, hjerter, lysestager og adventsstager i jern og læder, der lægger op til at pynte et smukt julebord i nordiske toner. De store stjerner og hjerter kan fæstnes i loftet og danne en smuk himmel fyldt med kærlighed og stjernestøv. Og vores juletræer i jern kan mikses og matches og skabe et skønt julelandskab. Materialevalget står flot til naturens herligheder som gran og fyrregrene, hvilket skaber et enkelt og smukt udtryk.

For mange er julen noget helt særligt, ”Hjerternes fest”. En tid fyldt med hyggelige traditioner og skikke. Hos Trademark Living elsker vi julen, og i designet af vores julepynt er der lagt stor vægt på at være tro mod firmaets DNA, så det hænger flot i tråd med resten af sortimentet.

Med denne kollektion af julepynt, må julen gerne vare lige til påske!

Julepynt 2024

Kunne indholdet i den store kasse med julepynt trænge til fornyelse? Hos Trademark Living finder du et bredt udvalg af julepynt til 2024, hvad enten du er til den minimalistiske stil eller du går all-in. Vi har taget de helt klassiske former for julepynt som kræmmerhuse, julestjerner, hjerter og juletræer og fortolket dem i en moderne, stilren og mere rustik udgave. Det meste af pynten er lavet i jern, og nogle udvalgte styles er beklædt med læder. Farverne, der går igen, er sort, grå og brun. Disse materialer og farvenuancer er skønne i samspil med fyrregrene, kogler og andre naturelementer, som i disse år også er en stor trend og udgør en stor del af årets julepynt.

En større del af julepynten findes i flere størrelser, men lang det meste kan sagtens tilføje julestemning i sig selv. Det er også moderne at hænge eller stille matchende julepynt i par i flere størrelser. Og vil du skabe en WOW-effekt, så mix og match flere af vores juletræer i et julelandskab med et par grangrene og kogler eller hæng en hel himmel op med vores stjerner eller hjerter med lædersnor.  

Du får altså her rig mulighed for at finde lige den julepynt, der passer ind i din stil og dine traditioner. Om du er på udkig efter julepynt til dine vinduer, leder efter en nem løsning til årets adventskrans, eller om du blot gerne vil inspireres til 2024’s julepynt, kan du finde det her på siden.

Adventsstager til enhver smag

Vores bud på årets adventsstage 2024 er en jernring med plads til fire lys. Designet på lysestagen er råt og unikt og med en cool sort overflade, der har spor fra produktionsprocessen. En perfekt ufuldkommen lysestage.

Lysestagen kan selvfølgelig bruges som adventsstage, men den kan sagtens bruges året rundt til at skabe hyggestemning. Hæng den fra loftet, eller stil den på et bord. Adventsstagen er cool i sig selv med et par flotte lys, men du kan også pynte den med årstidens grene eller andre naturelementer, og hænger du den fra loftet, kan der hænges julepynt fra lysestagen.  

Er du ikke til den klassiske adventskrans, kan du også finde alternative løsninger i vores lysestage kategori. Skal det være helt simpelt og nemt, kan du også bare vælge at sætte fire af vores små lysestager sammen i et hyggeligt stilleben. Vil du hellere bruge fyrfadslys, er vores juletræer i perforeret jern, der fås i small og large, et perfekt bud på den hyggeligste adventsdekoration. Sæt dem evt. sammen i de to størrelser for et moderne juleudtryk. I 2024 er det meste tilladt, når det kommer til fortolkning af den klassiske adventskrans.

Rustikke og rå kræmmerhuse

Vidste du, at julekræmmerhuset er en af de ældste former for juletræspynt? Det ældste kræmmerhus, man kender til, er fra 1866. Det har en illustration af en tapper landsoldat, der svinger med en bøgekvist. Fint ikke? Traditionelt set blev kræmmerhuset fyldt med lækkerier, som f.eks. pebernødder, konfekt eller bolsjer, og mange følger stadig den hyggelige tradition til stor glæde for børn og barnlige sjæle.

Trademark Livings bud på kræmmerhuse er lavet af jern. Derfor er du sikker på, at de ikke vil ændre deres form, selv efter mange års brug. Kræmmerhusene har alle en lædersnor til ophæng og fås i størrelse small og large.

De rustikke kræmmerhuse er rå og cool at hænge i vinduet eller på en gren, blot som de er. Kræmmerhusene er også utroligt flotte at pyntes op med eukalyptusgrene, gran, kogler, eller hvilken form for naturpynt du er til. Kræmmerhusene i perforeret jern vil også være flotte med små træstykker og en dekorativ lyskæde. Udgaverne i perforeret jern fås ligeledes i en small og en large version.

Juleophænget er på én og samme tid moderne og stadig klassisk og tidløst, og det er en investering i mange gode og hyggelige julestunder i årene, der kommer.

Juletræer i jern

De rå og rustikke juletræer i jern fra Trademark Living er blevet en kæmpe succes, og med udvidelsen af kollektionen håber vi nu, at kunne gøre endnu flere af vores skønne kunder glade. Alle juletræerne har en base af jern, hvoraf flere er beklædt med læder eller ruskind i en lækker brun nuance, en er malet sort og to andre er lavet i perforeret jern, hvor det smukkeste lys kan funkle ud gennem hullerne. Juletræerne kan pynte i vindueskarmen, på en hylde, eller fungere som en skøn dekoration på dit julebord.

Det store juletræ i jern kan både stå på en skænk, eller på gulvet i din forretning eller restaurant. Juletræet er stilfuldt og cool som det er, men da det er magnetisk, kan du også vælge at pynte det på din helt egen måde ved hjælp af magneter. Du kan også vælge at stille det sammen med dine yndlingsornamenter, eller andet julepynt du holder af.  

Vi har tilføjet et juletræ i perforeret jern i small, så den nu kan sprede funklende julelys sammen med versionen i large. Og til vores juletræer med læderbetrukket top i small og large har vi tilføjet en version i den skønneste ruskind. Træerne med læder kommer med en fod i jern.

Alle juletræerne klæder hinanden, og det ser fantastisk ud at mikse juletræerne i højde og form. Desuden passer de rå materialer virkeligt godt til naturens brune og grønne nuancer, så stil dem på mos, læg kogler eller grangrene sammen med, og du har en cool og stilet juledekoration.

Julepynt til butiksvinduer

Er du på udkig efter noget rustikt julepynt til dine butiksvinduer, noget cool og stilren julepynt som passer godt ind i den nordiske stil, eller noget som kan sprede julestemning i hele butikken. Så har vi masser af gode bud.

Vores kræmmerhuse i jern med læderophæng vil se flotte ud på en vintergren i dit butiksvindue. De kan pyntes med gran eller kogler eller du kan tilføje en lyskæde der kan skabe en smuk og varm atmosfære i dine butiksvinduer. Mix dem eventuelt med vores stjerne med læderstrop.

Har du god plads og er du ude efter et imponerende udtryk, spreder det en fantastisk julestemning at hænge mange af vores stjerner med lædersnor op i en klynge. De fås i størrelserne x-large, large, medium og small. Er du mere til hjerter fås de tilsvarende i large, medium og small.

 

Udforsk siden og find lige netop den julepynt, der kan sprede julestemning i din butik, din restaurant eller dit hjem.