keyboard_arrow_up

FIGURER

1 - 24 of 36 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 36 Næste arrow_forward Vis alle

Rustikke figurer

Er du på udkig efter en ny pyntefigur til din indretning? Hvis ja, så bliv her inspireret af den fineste samling og skab din helt egen stil. Vi har figurer lavet i både ler, træ, papmaché og metal. Mange af figurerne er håndlavede og flere er en del af vores ”One of a kind”-kollektion. Du finder både større skulpturer og små figurer med hver deres personlige udtryk.   

Træfigurer med et humoristisk twist

I Trademark Livings udvalg af skulpturer finder du et bredt udvalg af træfigurer. Nogle træfigurer er upcyclede fra f.eks. gamle bordben, mens andre er sirligt håndskårne. Strukturerne i træet varierer fra figur til figur og de er derfor alle unikke. Fælles for træfigurerne er det humoristiske eller opsigtsvækkende twist. Flere af figurerne er over en meter høje og ud over at tiltrække sig opmærksomhed, vil træfigurerne med sikkerhed få smilet frem og få dig i et godt humør. 

Papmaché figurer

Elsker du også den skønne trend hvor papmaché bruges til rustikke fade, ujævne vaser og humoristiske figurer, så bør du tjekke Trademark Livings udvalg af papmache figurer ud. Papmaché er en kreativ måde at genbruge gamle aviser og blade. Aviserne rives i stykker og blandes med klister, hvorefter massen formes til papmaché figurer i våd tilstand og derefter tørres. Denne proces gør, at hver eneste papmaché figur er helt unik. Figuren kan sagtens stå alene, men du kan med fordel kreere et helt stilleben hvor papmaché figuren kan få en central plads sammen med f.eks. en vase og skål i papmache. 

Ganesha figurer

Ganesha er en meget folkekær gud inden for hinduismen, som er kendetegnet ved sit elefanthoved. Ganesha er bl.a. kendt for at være den gud, der fjerner forhindringer på grund af sin enestående evne til at bane vejen for indre fred. Hos Trademark Living finder du Ganesha figurer i forskellige størrelser og udtryk. Ganesha figurerne er alle lavet i ler, brændt og herefter malet sorte. I figur-kategorien finder du også buddha figurer og flere figurer med et indisk islæt. 

Køb figurer og skulpturer hos Trademark Living

Hvis du er fristet af at se og opleve vores sortiment af figurer og skulpturer i marmor, sten, træ, metal eller papmache kan hele sortimentet opleves i vores 500 m2 B2B showroom i Skanderborg – hvis du er forhandler eller selvstændig erhvervsdrivende. Vi beder dig venligst ringe inden besøg på tlf. +45 70 24 16 44, så vi har mulighed for at give dig den opmærksomhed og tid, der er brug for. Er du privat forbruger, der er faldet for vores produkter, har du mulighed for at finde en forhandler nær dig her.