keyboard_arrow_up

KONSOLBORDE

1 - 15 of 15 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 15 of 15 Vis alle

Gamle konsolborde i genbrugstræ fra Trademark Living

Med et konsolbord i genbrugstræ kan du skabe en smuk og personlig stil. Det unikke konsolbord i genbrugstræ, vil med garanti skabe en flot og hyggelig atmosfære i din entre, eller i stuen som råt tv-bord.
Hos Trademark Living har vi et stort udvalg af flotte og rustikke konsolborde i genbrugstræ. Så uanset om du skal bruge et langt, lavt eller lille konsolbord, vil du kunne finde et flot konsolbord, der passer til din indretning.
Hvis du har brug for et større bord, så gå på opdagelse i vores store udvalg af gamle og rustikke spiseborde.

Sådan bruger du dit konsolbord i boligen

Et konsolbord kan bruges i mange rum og er et skønt møbel til at skabe liv i et hjørne. Man kan f.eks. stille et gammelt konsolbord i entreen eller stuen med en lækker bordlampe på og skabe et hyggeligt tableau med smukke lysestager, nipsting eller magasiner.
Soveværelset kan også indrettes med et konsolbord med et flot bordspejl, skønne figurer eller en fin lille æske i træ.

Konsolborde til hotel, restaurant og butiksindretning

Smalle konsolborde er uundværlige og effektive til indretning af din butik og fremvisning af varer, da disse borde ikke fylder så meget, er funktionelle og lette. Gamle flotte konsolborde kan også skabe hygge og stemning i en restaurant eller café, hvis de bruges til f.eks. opsætning af menukort, service og vin sortiment.
Brug også flotte og moderne konsolborde i indgangspartier, lobbyområder eller i mødelokaler med bordlamper, blomster, drikkevarer eller snacks.

Vintage konsolbord med patina

Hos Trademark Living er vi vilde med original gamle konsolborde med smuk patina, da de giver indretningen sjæl og personlighed.
I vores sortiment af brugte unika konsolborde kan du både finde gamle smukke konsolborde fra Indien med træbordplader og med zink bordplader. Mange af konsolbordene kan også foldes sammen. Alle konsolborde er med masser af smuk patina og historie, der både højner din boligindretning og giver ekstra bordplads og opbevaringsplads, så du får plads til alle dine skønne ting.

Stilrent og moderne konsolbord i jern

Med et råt og moderne konsolbord i jern kan du skabe et super cool look. Et råt og enkelt konsolbord i jern fra Trademark Living har et flot og stilrent design med bordplade, hylde og stel i jern.
Det enkle konsolbord i metal med det stilrene design vil passe i mange rum og er både et praktisk og skønt opbevaringsmøbel samtidig med, at det ikke tager for meget af den dyrebare plads.

Mangler du hjælp til at vælge dit konsolbord?

Vil du have inspiration til indretning med konsolborde, eller har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige rustikke konsolbord i vores sortiment af konsolborde i genbrugstræ? Så besøg vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden eventuelt besøg +45 70 24 16 44, så du undgår at køre forgæves, og vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed der er brug for.
Er du en privat kunde, der er faldet for vores gamle konsolborde med skøn patina, så søg og find en forhandler nær dig her.