keyboard_arrow_up

ÆSKER & SMÅOPBEVARING

1 - 18 of 18 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 18 of 18 Vis alle


Dekorativ opbevaring

Mangler du et sted, hvor du kan holde styr på dine smykker, nøgler eller andre småting? Med fine, små æsker, får du lidt ekstra opbevaringsplads til dine ting, samtidig med, at du får et dekorativt stykke interiør. Selv hvis du ikke lige umiddelbart har nogle småting, som du skal holde styr på, så er æsker i marmor, træ eller metal flotte at have til at stå fremme på reoler og hylder.

Bestikholdere kan bruges til lidt af hvert

Bare fordi noget skal være praktisk, behøver det jo ikke være kedeligt. Det er rustikke bestikholdere i jern et fantastisk eksempel på. De rå beholdere er ideelle til at holde styr på bestikket, men kan også sagtens bruges til holden orden i skriveredskaber, tandbørster eller som potter til krydderurter eller små planter. Det rå jern skaber en fed kontrast til indretningen, især hvis det kombineres med mere organiske materialer som eksempelvis træ.

Slip kreativiteten løs med anderledes opbevaringsløsninger

Hos Trademark Living kan du finde et vekslende udvalg af kreative og anderledes opbevaringsløsninger. Vi elsker som bekendt genbrug og upcycling, og derfor får vi løbende nogle sjove og atypiske varer hjem fra vores leverandører. Som eksempler sælger vi gamle og aflagte ammunitionsrør, som tilfører indretningen et maskulint touch, såvel som patinerede og retro emaljekrus, som f.eks. kan bruges til små potteplanter, krydderurter eller blot som dekoration.