keyboard_arrow_up

one of a kind

Hvad er ‘One of a Kind’?

’One of a Kind’ er vores betegnelse for produkter, som er unikke og har en helt særlig charme og karakter. Det kan være gamle møbler, maskuline vintage dekorationer, håndlavede krukker og meget mere.

Produkterne kan ofte genkendes ved første øjekast, pga. den betagende patina, som de har opbygget gennem årene.
Nogle produkter har fået en let restaurering mens andre blot trænger til en kærlig rengøring, før de kommer til deres fulde ret.

One of a Kind

Håndplukkede historier 

Når vi er på indkøb, støder vi løbende på møbler og andre genstande, som er noget helt for sig. De fund er så spektakulære og unikke, at de fortjener deres egen kategori: One of a Kind.

Disse håndplukkede genbrugsskatte besidder en individuel karakter, skønhed eller et råt udtryk, som emmer af personlighed. Når du vælger ’One of a Kind’, får du ikke bare et genbrugsmøbel; Du får en historie, fortalt gennem patina, håndværk og brugsspor.

"Vi har en evne til at finde disse "oldies but goodies" med autentisk patina, der fortæller en historie og har hjerte og sjæl"
— Annette Thormann, Indehaver af Trademark Living

Gå ikke glip af de unikke skatte
Tag et kig på vores ’One of a Kind’-produkter og lad dig inspirere af deres skønhed og autenticitet. Bestil din skat hjem i dag og glæd dig til at modtage et møbel med sjæl og historie.

One of a Kind

ONE OF A KIND

Slå til før det er for sent

Se videoen hvor Sandie tager dig med et smut til vores "One of a kind" univers, fyldt med upcyclede vitriner, gamle porte og døre, smukke gamle trapper og sjove og unikke nipsting.
Da I er vilde med denne kollektion, kan vi desværre ikke love at møblerne i videoen stadig kan fås, fordi der kun findes den ene af hvert produkt. Til gengæld kan vi love at vi ofte får nye sendinger af disse skønne vidundere fulde af patina og historie.

OPLEV KOLLEKTIONEN HER

Rå unika møbler med patina

Hvor finder jeg ‘One of a Kind’?

Er du ikke allerede stødt på vores ’One of a Kind’-kategori i shoppen, så er den blot ét klik væk. På shoppen kan du se billeder og beskrivelser af hvert produkt, men du er også velkommen til at lægge vejen forbi vores showroom i Skanderborg, så du kan opleve de enestående produkter i virkeligheden.

One of a Kind

PORTE & DØRE

Rummet får en helt særlig stemning, når du bryder op i indretningen, ved at placere en stor, farverig træport eller en rustik dør med jerngitter op ad væggen.

Køb nu

EYECATCHERS

Skal indretningen peppes op? - Kreativt og spændende blikfang til din indretning.

Køb nu

FIGURER

Mange af figurerne er en del af vores ”One of a kind”-kollektion. Du finder både større skulpturer og små figurer med hver deres personlige udtryk. 

Køb nu

One of a kind

Stand out from the crowd

Vil du gå all-in på den personlige stil? Så er vores populære 'One of a Kind' univers et sandt eldorado og et modigt valg.
Her finder du alt fra de smukkeste vitrineskabe til Tuk-Tuks, motorcykler og små træfigurer, der har masser af autentisk patina og fortæller en historie.
Alle er nøje udvalgte, og vi garanterer, at du ikke finder en magen til hos din nabo - der er nemlig kun én af slagsen! 

Køb nu