keyboard_arrow_up

Hvad er ‘One of a Kind’?

’One of a Kind’ er vores betegnelse for produkter, som er unikke og har en helt særlig charme og karakter. Det kan være gamle møbler, maskuline vintage dekorationer, håndlavede krukker og meget mere. Produkterne kan ofte genkendes ved første øjekast, pga. den betagende patina, som de har opbygget gennem årene. Nogle produkter har fået en let restaurering mens andre blot trænger til en kærlig rengøring, før de kommer til deres fulde ret.

’One of a Kind’-produkterne taler samtidig ind i moderne tendenser, hvor klimabekymringer og longevity-begrebet får større og større betydning i vores overvejelser. Her har produkterne den fordel, at alle de ressourcer, det i sin tid har krævet at producere produktet, forsætter med at blive brugt. Du får altså en helt unik og speciel genstand, som der kun findes én af, og samtidig skal der ikke udvindes ressourcer fra jorden for at lave et nyt produkt helt fra bunden – what’s not to like?

Håndplukkede historier 

Når vi er på indkøb, støder vi løbende på møbler og andre genstande, som er noget helt for sig. De fund er så spektakulære og unikke, at de fortjener deres egen kategori: One of a Kind.

Disse håndplukkede genbrugsskatte besidder en individuel karakter, skønhed eller et råt udtryk, som emmer af personlighed. Når du vælger ’One of a Kind’, får du ikke bare et genbrugsmøbel; Du får en historie, fortalt gennem patina, håndværk og brugsspor.

"Vi har en evne til at finde disse "oldies but goodies" med autentisk patina, der fortæller en historie og har hjerte og sjæl"
— Annette Thormann, Indehaver af Trademark Living

Gå ikke glip af de unikke skatte
Tag et kig på vores ’One of a Kind’-produkter og lad dig inspirere af deres skønhed og autenticitet. Bestil din skat hjem i dag og glæd dig til at modtage et møbel med sjæl og historie.

Udforsk vores sortiment

 

En jagt på unikke skatte 

På vores eventyr til verdens mest befolkningsrige nation, åbenbares et vidunderland af vintageguld, som blot venter på et nyt hjem. 
I dette hav af skatte, finder vi af og til en enestående diamant, som funkler lidt mere end de andre.

 

Én af tusind ture

I Jaipurs smalle gader, blandt et mylder af mennesker, snor Tuk-Tuk’en sig gennem den kaotiske trafik. Varmen stråler ned fra taget, der skygger for den bagende middagssol, som selv de lokale makakaber har søgt ly for. En af byens mange fritgående køer trisser dovent ud midt på vejen, og den i forvejen sneglende trafik stopper brat. Måske man skulle strække benene og snuppe en hurtig kop te fra den nærmeste chaiwala?

Dette kunne meget vel være et eksempel på en af de tusindvis af ture, som en Tuk-Tuk fra Trademark Living kan have begivet sig ud på. Kombinationen af mange små historier og skrammer fra hverdagen er det, som gør ’One of a Kind’ til noget ud over det sædvanlige.

Hvor finder jeg ‘One of a Kind’?

Er du ikke allerede stødt på vores ’One of a Kind’-kategori i shoppen, så er den blot ét klik væk. På shoppen kan du se billeder og beskrivelser af hvert produkt, men du er også velkommen til at lægge vejen forbi vores showroom i Skanderborg, så du kan opleve de enestående produkter i virkeligheden.

Se alle One of a Kind

Slå til før det er for sent

Se videoen hvor Sandie tager dig med et smut til vores "One of a kind" univers, fyldt med upcyclede vitriner, gamle porte og døre, smukke gamle trapper og sjove og unikke nipsting.
Da I er vilde med denne kollektion, kan vi desværre ikke love at møblerne i videoen stadig kan fås, fordi der kun findes den ene af hvert produkt. Til gengæld kan vi love at vi ofte får nye sendinger af disse skønne vidundere fulde af patina og historie.

Oplev kollektionen her

EYECATCHERS

Det er detaljerne, der sætter prikken over i’et – store som små. Overrask dine gæster eller tilføj den sidste detalje til en gennemført indretning. Gå på opdagelse i vores udvalg af flot, sjovt og alternativt blikfang. 
Se alle eyecatchers

Gamle skabe

Patinerede, gamle skabe er praktisk talt en Trademark Living specialitet. Vi kan (næsten) garantere, at du til enhver tid kan finde et stort udvalg af charmerende og rustikke ’One of a Kind’-skabe i vores sortiment. 
Se alle gamle skabe

PORTE & DØRE

Er du på udkig efter noget ”wow-effekt”? Store og farverige porte eller døre er iøjnefaldende dekorationer, som også kan tjene en praktisk funktion som f.eks. en anderledes skillevæg. 
Se alle porte & døre