keyboard_arrow_up

KNAGERÆKKER

1 - 12 of 12 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 12 of 12 Vis alle

Indret din stue, din entre eller dit værelse med stil

Vi har sagt det mange gange før, men vi siger det gerne igen. Hos Trademark Living er vi stolte af at kunne tilbyde dig et unikt sortiment af produkter, herunder knagerækker. Vores knagerækker er ikke ligesom alle andre knagerækker. De har sjæl og charme. Nogle fremstår i industrielt look, nogle i gammelt og rustikt look. Her hos os garanterer vi at du finder du de fedeste knagerækker. De fleste af dem er endda lavet af upcyclede materialer. Så, what’s not to like?

Knagerækker i træ

Trademark Livings knagerækker i træ har et charmerende vintagelook. De er lavet af rå genbrugstræ, der vækker en nostalgisk følelse. 

I udvalget af knagerækker i træ findes også en serie af knagerækker lavet af gamle skolæster. De vil helt sikkert vække opsigt og går du op i genbrug, synes du sikkert også at det er en sjov måde at give skolæsterne nyt liv på. 

Knagerækker i jern

Knagerækker i jern fra Trademark Living er ikke de sædvanlige. De er nemlig über cool. Her hos Trademark Living fokuserer vi meget på upcycling. Derfor finder du på siden en række knagerækker i jern, der er lavet af dele af en gammel cykel. Vores knagerækker i jern vil bestemt shine dit rum op.

Knagerækker der bliver bemærket

Hvis du synes at almindelige knagerækker er for mainstream, så skal du eje vores knagerækker der bestemt skiller sig ud fra mængden. Wow dine gæster med den fedeste knagerækker der bliver bemærket, når de skal hænge jakker, tørklæder osv. Som altid kan du se udstillingen i vores store showroom i Skanderborg.