keyboard_arrow_up

RULLEBORDE & BAKKEBORDE

1 - 17 of 17 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 17 of 17 Vis alle

Rulleborde & bakkeborde – møbler med mange muligheder

Vores rulle- og bakkeborde har adskillige anvendelsesmuligheder og kan benyttes mange steder i boligen. Brug et bakkebord til opbevaring i køkkenet eller på badeværelset, erstat det traditionelle natbord med et rullebord, eller brug et rullebord som en alternativ og dekorativ planteopsats i stuen for en mere personlig indretning. Mulighederne er mange, og med den ekstra mobilitet som hjulene giver, så kan du nemt og hurtigt flytte rundt på dit bord, hvis du skulle skifte mening eller få en ny, kreativ idé.

Skal du bruge lidt ekstra pynt til dit rullebord eller bakkebord? Gå på opdagelse i vores skønne udvalg af dekorationer, figurer, flasker, krukker og m.m. som kan løfte din indretning til det næste niveau.

Serveringsvogn eller barbord på hjul – why not both?

Skal du bruge rulle- og bakkebordene i professionelt øjemed, så er bordene ideelle som serveringsvogne til din restaurant, rullende barborde til at blande lækre cocktails ved gæsternes bord, eller en mobil opbevaringsløsning til køkkenet. Selvom dit rullebord eller bakkebord primært skal tjene en praktisk funktion, så har du her en oplagt mulighed for at sætte prikken over i’et på dine kunders helhedsoplevelse, ved at vælge et bord, som komplimenterer din restaurant, café eller hotels stil.