keyboard_arrow_up

REOLER

1 - 21 of 21 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 21 of 21 Vis alle

Rå og moderne jernreoler til den industrielle indretning

Med en stilren vægreol i jern kan du skabe et råt og minimalistisk udtryk i indretningen.
En stor flot reol i jern kræver lidt plads, men giver dig rig mulighed for opbevaring, opdeling og orden på en rå og æstetisk måde.
Man kan aldrig få nok af reoler og opbevaring. Så hvis du drømmer om at skabe en ægte newyorker-stil i indretningen, så er et opbevaringsmøbel som en rå reol i metal et klart must-have. For en moderne, enkel og fritstående reol i jern vil understrege det rå og industrielle look og give dig en indretning med attitude.

Store og funktionelle vinreoler til butikker og restaurationsbranchen

Vores stilrene vinreoler i jern skal betragtes som et decideret møbel i din indretning, da de er udført i et lækkert minimalistisk design. Vinreolerne er fremstillet til at præsentere flaskerne smukt i det rummelige køkken, i butikken, cafeen eller i restauranten. Vores store vinreol i jern er også yderst funktionel, da den udover opbevaring af vin, også har ekstra opbevaringsmuligheder, som holdere til drikkeglas og ekstra hylder til opbevaring.  

Funktionelle og mobile reolmøbler – møbler på hjul

Når du vælger at indrette med vores rustikke reoler på hjul eller bruger dem i din café eller restaurant, er du garanteret et produkt, som både er funktionelt og æstetisk. Vi forhandler bakkereoler i træ og metal, og sortimentet rummer brødvogne, bakkereoler, bakkeborde, rulleborde, rullevogne og andre funktionelle reoler på hjul, som skaber en let, funktionel og mobil indretning.

Rustikke træ reoler i genbrugstræ med lameller eller trækasser

Reoler fremstillede af genbrugstræ og med patina er særligt hyggelige - og vil være for dig der går efter at skabe en hyggelig og charmerende indretning. De smarte træreoler med lameller giver god plads til opbevaring. Har du flere mindre ting eller varer er opbevaringskasser også ideelle at sætte på hylderne. Hvis det særligt er trækasser du har brug for, så er de enkle jernreoler med aftagelige trækasser yderst funktionelle til at rumme og præsentere udvalgte varer som diverse specialiteter, blomster, frugt, grønt osv.

Fritstående reoler til rumdelere

Det kan være praktisk at benytte fritstående reoler til at dele rummet op i en moderne indretning. De fritstående reoler i jern er ideelle som luftige rumdelere, da de underbygger den hyggelige stemning i rummet ved at skærme af og gøre rummet mindre – samtidig med at det stadig er en reol, som du kan bruge til opbevaring eller udstilling af dine pynteting på en dekorativ måde.

Mangler du hjælp til at skabe stemning med reoler i metal og træ?

Mange reoler i hjemmet, som butiksinventar eller i restauranten giver dig rig mulighed for opbevaring. De rette reoler er udover at være praktiske også gode til at skabe liv og den helt rigtige stemning i din indretning. Vil du have inspiration til mere opbevaringsplads i din bolig, restaurant eller butik med funktionelle og moderne reoler fra Trademark Living? Eller skal du bruge hjælp til at vælge den helt rigtige reol som rumdeler i kontoret? Så besøg vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden eventuelt besøg +45 70 24 16 44, så du undgår at køre forgæves, og vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed der er brug for. Er du en privat kunde, der er faldet for vores reoler, så find en forhandler nær dig her.