keyboard_arrow_up

OPBEVARING

1 - 24 of 64 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 64 Næste arrow_forward Vis alle

Smart og dekorativ opbevaring fra Trademark Living

Med Trademark Livings opbevaringsmuligheder kan du på en nem måde opbevare eller udstille pynt, varer eller andre genstande praktisk og æstetisk. Sortimentet giver dig mulighed for at tilføre kant til din indretning – små detaljer gør en stor forskel.

Trademark Livings sortiment rummer alt, hvad man kan ønske sig af opbevaringsmuligheder: Kasser, kurve, bokse, glasmontrer og glaskupler samt pedalspande. Du kan med garanti finde noget, som passer til dig og din personlige stil.

Glem alt om det knivskarpe hjem ved at rode på den fede måde, og vis du har tid og overskud til at leve livet. Skab kreativt og autentisk rod og pift rummene op med utraditionelle opbevaringsløsninger, stort som småt, - der samtidig er en fryd for øjet.

Kasser og kurve

Med kasser og kurve fra Trademark Living kan du opbevare små og store ejendele på en praktisk og indbydende måde. Sortimentet rummet produkter i træ og jern i forskellig stil, alle rustikke og unikke.

En opbevaringskasse i perforeret jern kan pynte på kontoret eller i køkkenet. Kasserne fås i hvid eller blå og passer med den gamle stil perfekt ind i en moderne indretning.

Trækasser fra Trademark Living med smukke detaljer er perfekte til opbevaring. Trækasserne er forskellige, og du vil med garanti kunne finde én, som passer til din indretning – uanset om den skal have et slidt look, være originalt gammel eller med påtrykt logo.

De gamle murstensforme i træ er originalt gamle og patinerede. Murstensformene kan bruges til opbevaring af produkter på badeværelset, til krydderier i køkkenet og kan også dekoreres med planter.

Æsker, bøtter og bokse

En boks eller kasse med låg er praktisk, når du skal opbevare små eller store genstande, som du ønsker at gemme ad vejen. Bokse fra Trademark Living sikrer, at opbevaring bliver meget mere end opbevaring – nemlig en æstetisk tilføjelse til din indretning. Nogle af vores bokse har et antikt look, andre er mere rustikke og endda industrielle. Boksene er udført i varierende materialer, så du har mulighed for at vælge bokse i alle materialer fra marmor til træ til metal.

Vælg en vintage æske i træ med udskæringer, hvis du ønsker en smuk lille kasse i patineret træ. Originalt anvendes de indiske ”tikka bokse” til opbevaring af det røde pigmentpulver der bruges til at placere en prik i panden som en social eller religiøs marketing. Hvis du ønsker et andet element i din indretning, som skiller sig ud, kan du vælge en gammel tønde med låg. Tønderne varierer i størrelse fra 75 cm til 95 cm i højden, og flere af dem er One of a Kind, hvilket betyder at tønden er unik og særligt udvalgt.

Glasmontrer

Hvis du er på jagt efter en måde at fremhæve nips og pynt, eller måske varer i din forretning, er glasmontrer, glasklokker og glaskupler fra Trademark Living den ideelle løsning. Sortimentet rummer glasmontrer i forskellige størrelser, så du har mulighed for at udstille større og mindre ting uden at montren er for stor i forhold til udstillingen. Du har mulighed for at vælge montrer med både træramme og jernramme. Vores fine glaskupler på træbund eller metalbund kan bruges til at udstille blomster eller dekorationer, og vælger du en kuppel med hul i toppen, kan du endda lade kuplen fremhæve tændte stearinlys.

Med en glasmontre fra Trademark Living kan du præsentere dine pyntegenstande eller varer på en flot måde og med et elegant udtryk.

Skraldespande

Når du skal have styr på affald i køkken eller på badeværelse, eller opbevare vasketøj, legetøj eller bamser er det oplagt at vælge en pedalspand, som passer ind i de fleste indretninger. Pedalspandene fra Trademark Living fås i forskellige størrelser, og varierer i højden fra 35 cm – 60 cm. Spandene er udført i jern med enten shiny finish eller kobberfarve.

Find kreative og smarte opbevaringsløsninger hos Trademark Living

Vil du se og opleve vores store sortiment af bokse, kasser og kurve til opbevaring? Så kom og besøg vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden eventuelt besøg +45 70 24 16 44, så du undgår at køre forgæves, og så vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed der er brug for.
Er du en privat kunde, der er faldet for vores smarte produkter til opbevaring, så søg og find en forhandler nær dig her.