keyboard_arrow_up

BOLIGTILBEHØR

1 - 24 of 294 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 294 Næste arrow_forward Vis alle

Boligtilbehør med kant

Skab den helt rette stemning i dit hjem eller butik med boligtilbehør fra Trademark Living. Vores sortiment af boligtilbehør er skabt med henblik på at give dig rig mulighed for at udstråle din personlighed gennem indretning. I sortimentet finder du en skøn blanding af enkelt, stilfuldt interiør og unikke indretningsgenstande med ekstra kant.

Gå på opdagelse i vores sortiment af boligtilbehør, som inkluderer alt lige fra borddækning, skåle, fade, bakker, skærebrætter, tapasbrætter, lysestager, lanterner, lerkrukker, potter samt et smukt udvalg af vaser og glasflasker i flotte farver. Uanset hvad din personlige stil og smag er, eller om du foretrækker træ, marmor, genbrugsglas eller ler, kan du med garanti finde noget, som kan komplimentere din indretningsstil. Skab et unikt udtryk og vis omverdenen, hvem du er, med karakterfuldt boligtilbehør fra Trademark Living.

Skab rummet med boliginteriør

Det er ikke kun de store, praktiske møbler, som skaber stemningen i et rum. Med det rette boligtilbehør, kan du give rummet nogle ekstraordinære og stemningsskabende detaljer, som gør din indretningsstil helt din egen. Selv helt små indretningsgenstande som f.eks. lysestager, en lille skål eller en glasflaske, kan tilføje en ny kontrast i form af farve, tekstur eller mønster og derved give rummets helhed et nyt og personligt udtryk.

Husk på, at placeringen af dit boliginteriør spiller en afgørende rolle for helhedsindtrykket. Synes du ikke der er balance i rummet, så prøv at rykke rundt på dit interiør eller miks og match sammensætningen på nye måder.

Trænger din spisestue, café eller restaurant til lidt ekstra hyggebelysning? Prøv at tilføje en håndfuld lysestager eller lanterner, og oplev hvordan stemningen får et ekstra løft. Mangler kontoret et frisk pust? Så kan krukker eller potter med blomster tilføje lidt ekstra liv. Måske mangler du noget mere lavpraktisk, som f.eks. et skærebræt til køkkenet? Alt dette og meget mere spændende boligtilbehør, finder du her hos Trademark Living.

Oplev vores unikke boligtilbehør og -interiør

Er du forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende, og vil du se med dine egne øjne, hvordan boligtilbehør kan skabe en sublim stemning? Så må du ikke snyde dig selv for et besøg i vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg. Ring venligst inden et eventuelt besøg, så du undgår at køre forgæves, og så vi har mulighed for at give dig personlig service, hvis du har behov for det.

Er turen til Skanderborg lige lovlig lang? Bare rolig, du har stadig rig mulighed for at opleve showroomets stemningsfulde atmosfære, når du går på opdagelse i vores virtuelle showroom.