keyboard_arrow_up

ER DU PÅ UDKIG EFTER en moderne kontorindretning? 

Skab den perfekte arbejdsplads med en inspirerende kontorindretning

Hos Trademark Living tror vi på, at et inspirerende og hyggeligt kontormiljø er en afgørende faktor for kreativiteten og trivslen på kontoret. Her på siden kan du se, hvordan vores interiør kan hjælpe dig, med at skabe den ideelle atmosfære og arbejdsomgivelser, der matcher dine specifikke behov og skaber et behageligt kontormiljø.

Unikke og stilfulde designs til dit kontor

Vores sortiment af kontorinventar byder på stilfulde og kreative designs, som vil gøre dit kontor til et sted, hvor både du og dine medarbejdere eller kolleger føler jer godt tilpas. Vi forstår betydningen af at skabe et indbydende og inspirerende arbejdsmiljø, der samtidig afspejler din virksomheds identitet og værdier. Uanset om du foretrækker industriel og moderne minimalisme, eller en mere kreativ farverig stil, har vi møblerne og interiøret til at opfylde dine ønsker.

Fokus på kvalitet, stil og funktionalitet

Når det kommer til indretning af et kontor, er kvalitet og funktionalitet afgørende. Vi tilbyder møbler og inventar, der er designet med fokus på en rustik og naturlig æstetik. Vores møbler imødekommer behovet for hygge i en moderne kontorindretning, hvor hjemmekontorets afslappede og behagelige rammer smeltes sammen med det klassiske virksomhedskontor. Lækre bordplader til skrivebordet, opbevaringsløsninger til kontorartikler, møbler til mødelokalet, inspirerende kontordekoration m.m., finder du hos Trademark Living.

Oplev stemningen i vores showrooms

Fysisk showroom

Vi forstår, at kontorets visuelle udtryk er en vigtig del af din virksomheds DNA. I vores fysiske showroom, har du mulighed for at se vores produkter, samt opleve den stemning, som de skaber. I showroomet har du mulighed for at få vejledning fra vores erfarne team, der med udgangspunkt i dine ønsker og krav, hjælper dig med at skabe lige netop det kontor, som du går og drømmer om. Uanset om du er på udkig efter en total makeover af kontorindretningsstilen, indretning af mødelokaler eller blot ønsker at give kontoret et friskt pust, er du altid velkommen i vores showroom.

Virtuelt showroom

Passer en tur til Skanderborg ikke ind i din kalender? Besøg i stedet vores virtuelle showroom, hvor du kan udforske vores produkter og få inspiration til dit kontor direkte fra dit eget hjem eller kontor. Vores virtuelle showroom er en interaktiv oplevelse, der giver dig mulighed for at se størstedelen af vores sortiment af møbler og interiør. I showroomet kan du navigere rundt i de forskellige rum og få en fornemmelse af produkternes størrelse, farve og teksturer, så du kan få en idé om, hvordan de vil tage sig ud i dit kontormiljø.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er vores team stadig tilgængeligt via. e-mail eller telefon, så du kan få yderligere information eller hjælp til at din kontorindretning.

Videoopkald 

Ønsker du en live gennemgang af vores showroom, kan vores salgspersonale tage dig med på en rundvisning via. Zoom, FaceTime etc. Vores salgspersonale taler dansk, engelsk, tysk og svensk.

Klar til at skabe dit drømmekontor?

Lad os hjælpe dig med at skabe et kontormiljø, der inspirerer dine medarbejdere og afspejler din virksomheds DNA. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe en unik og stilfuld kontorindretning, der gør en forskel for din virksomhed.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale eller en personlig konsultation med vores salgspersonale.