keyboard_arrow_up

SKÆREBRÆTTER & TAPASBRÆTTER

1 - 21 of 21 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 21 of 21 Vis alle

Praktik og præsentation

Skærebrætter er et af køkkenets mest uvurderlige redskaber; mens et smukt tapasbræt kan løfte præsentationen af en lækker tapasanretning til det næste niveau.
Hos Trademark Living forhandler vi smukke tapasbrætter og praktiske skærebrætter udført i træ, marmor og sten.

Vælg et skærebræt i træ

Underestimér aldrig vigtigheden af et skærebræt, når der skal trylles i køkkenet. Et køkken er ikke komplet, uden minimum et par skærebrætter, så du kan snitte og hakke på livet løs, når der skal laves mad. Trademark Livings skærebrætter er alle lavet af træ, da træets vægt giver mere stabilitet end et tyndt plastikskærebræt. Et skærebræt i træ kræver lidt mere vedligeholdelse, da et træet ikke har godt af en blive vasket i opvaskemaskinen og helst skal behandles med olie i ny og næ. Til gengæld kan et skærebræt af træ holde i mange år, da ridser og skrammer kan slibes væk med sandpapir, så du altid har en fin, glat overflade at arbejde med.

Løft anretningen med et flot tapasbræt

Findes der en person, som kan stå for et lækkert tapasbord dækket med alt, hvad hjertet kan begære af smagfulde oste, skinker, pølser, pesto, oliven m.m.? Løft din tapasanretning til det næste niveau, og forkæl synssansen såvel som smags- og lugtesansen, med et af vores flotte, runde eller aflange tapasbræt i træ eller marmor.

Borddækning og anretning er en del af oplevelsen

Et godt måltid handler om meget mere end blot ingredienserne. Skal spiseoplevelsen være noget helt særligt, så skal den visuelle præsentation pirrer sanserne på samme måde som selve maden. Hos Trademark Living forhandler vi alt det, som du skal bruge til at skabe den helt rette atmosfære i spisestuen, restauranten eller caféen. Kombinér vores rustikke skærebrætter, tapasbrætter og bordskånere med fine lysestager, fade, dækkeservietter og andet borddækning, for at fuldende oplevelsen.