keyboard_arrow_up

SKAMLER & KLAPSTOLE

1 - 23 of 23 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 23 of 23 Vis alle

Rå og spændende skamler i industrielt design fra Trademark Living

De industrielle skamler i jern og læder fra Trademark Living er perfekte til indretningen de steder, hvor du ønsker en både rå og afslappet stemning. Vores skamler er et spændende og funktionelt element i din indretning i stuen, soveværelset, køkkenet – kun fantasien sætter grænser. Skamlerne kan også bruges på kontoret, som ekstrastol rundt om mødebordet, eller i caféen.
De industrielle skamler fås i flere farver – blå skamler, gule skamler, sorte skamler, grønne skamler og ligeledes fås vores jernskamler i flere metalfarver – f.eks. zink, kobber og messing.

Trademark Living skamler med god siddekomfort

Kollektionen af forskellige skamler indeholder sæder i bambus, genbrugstræ og læder. Særligt vores skamler med lædersæde giver en god siddekomfort og god støtte.
En skammel er god at have, og dens funktionalitet kan komme til udtryk, når der er en ekstra middagsgæst om bordet, eller når du har brug for en blød fodskammel efter en lang arbejdsdag. Uanset situationen er det essentielt at der er tale om en behagelig skammel, hvor man kan hvile sig kortvarigt, samtidigt med at skamlen i det daglige er et lækkert designelement i hjemmet.  

Skamler i høj kvalitet – privat og professionelt

Et vigtigt kriterie for at skabe en både cool og hyggelig bar, café, pub eller restaurant er, at man har gjort sig umage med at vælge noget særligt interiør og inventar, som sikrer en behagelig stemning og atmosfære.
Trademark Livings cool skamler og taburetter hjælper dig til at opnå den helt rette stemningsfulde atmosfære.
Du kan med garanti finde noget i vores sortiment, der falder i din smag, i det store udvalg af skamler og taburetter – uanset om du søger en skammel i høj kvalitet til barområdet, en taburet som ekstrastol til mødelokalet eller blot søger inspiration til hvordan skamler og taburetter kan bidrage til din indretning.

Skamler i industrielt look

Hos Trademark Living finder du et spændende udvalg af industrielle skamler og taburetter med et skulpturelt og spændende udtryk i en cool og rå stil. Hvis du er faldet for den moderne, rå og rustikke boligindretning, vil dit hjem ikke være komplet uden en skammel fra Trademark Living i industrielt look. Taburetter af jern giver en stemning, som passer perfekt ind i dit hjem, hvis du er inspireret af den industrielle indretning.

Høje skamler og lave skamler – vælg den rigtige højde

Når du køber en Trademark Living skammel er det vigtigt, at du køber en med den rette højde, så du får det bedste udbytte af din nye skammel.
Skamlerne findes i forskellige designs og størrelser, som kan bruges forskellige steder i indretning af bolig og erhverv.
Kollektionen rummer skamler i varierende højde fra 41 cm – 70 cm.
Hvis du ønsker nogle højere industrielle barskamler, så kan du finde dem under vores barstole uden ryg.

Kan vi hjælpe dig med at vælge den rigtige skammel?

Vil du have inspiration til indretning af dit private hjem, barområde, lounge, café eller restaurant med skamler og taburetter fra Trademark Living?
Eller skal du bruge hjælp til at vælge den helt rigtige skammel i vores sortiment? Så er du meget velkommen til at besøge vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden eventuelt besøg +45 70 24 16 44, så du undgår at køre forgæves, og vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed der er brug for.
Er du en privat kunde, der er faldet for vores unikke barstole, så søg og find en forhandler nær dig her.