keyboard_arrow_up

HÅNDLAVEDE LED-PÆRER

1 - 8 of 8 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 8 of 8 Vis alle

LED-belysning fra Trademark Living

Hos Trademark Living finder du et lille men nøje udvalgt sortiment af LED-pærer. LED-pæren er en mere holdbar og miljøvenlig løsning. 
Alle LED-pærer fra Trademark Living har E27-fatning. Denne type fatning vi også kalder ”stor fatning”. Alle pærer er dæmpbare. Såfremt pærerne bruges med en lysdæmper. Vi kan også tilbyde en lysdæmper i vores sortiment. LED-pære fra Trademark Living er dekorative pærer, hvis skønhed ligger i deres enkelthed. 

Håndlavede LED-pærer fra Trademark Living

Til fremstilling bruges krystalglas af meget høj kvalitet. Hver enkelt glas vaskes både ind- og udvendigt. Under produktionsprocessen forbliver glasset beskyttet for at undgå at blive ridset. Hver enkelt pære er unik, da alle vores pærer er håndlavede. 

  • ALVA og IGNIS er begge klassiske rene og enkle LED-pærer. SPERO-pæren har en iøjefaldende glødetrådsstruktur der spreder et behageligt varmt lys.
  • LUMINA II er et kunstværk i sig selv. Dens enorme størrelse skaber et harmonisk og intens lys. 
  • IMPERO I giver med sin smukke form dit interiør en følelse af ultimativ skønhed.
  • Den elegante IRIGO II er lang og grafisk smuk i sit lodrette design.
  • CALI II med sin smukke gyldne farve og elegante spiral. 
  • SENSIO II er en sjælden skønhed. Ved at kombinere rent lys med en platinudsigt bliver pæren i sig selv et kunstværk, også når pæren er slukket. Den håndlavede metalliske finish er den indvendige del af pæreglasset.  

LED-pærer med filament 

Filament LED-pærer ligner de traditionelle glødepærer, der takket være en ny unik LED-teknologi muliggør meget små LED-chips, der udsender lys i et sæt lineære eller buede filamenter. Slutresultatet er en pære, der giver en moderne varm belysning og en afslappende atmosfære. Hver LED-filament (gul strimmel) vælges omhyggeligt, skæres og monteres på et gennemsigtigt underlag.
LED-filamenter efterligner perfekt det originale vintage-udseende af Edison-pærer takket være dens filamentteknologi, der får dem til at se glødende ud i klart glas. De producerer en 360 graders vinkel af rent lys.

Lumen – lysets styrke

Lysets styrke kaldes lumen (I stedet for watt). To pærer, som har samme lumenværdi, giver lige meget lys. Alle LED-pærer fra Trademark Living har en lumen styrke på mellem 280 og 550 lumen.

Kelvinværdi – Lysets farve

LED-pærer har en kelvin-værdi. Det beskriver lysets farve. Skalaen går fra 0 til 10.000 kelvin. Jo laverer kelvin-værdi, desto varmere lys. Et naturlig hvidt lys har en kelvin-værdi på ca. 4000K og et varmere hvidt lys har en kelvin-værdi på omk. 2000K. Jo laverer kelvin-værdi, desto varmere lys. Det varme lys virker hyggeligt og afslappende. Alle LED-pærer fra Trademark Living har en kelvin-værdi mellem 2000K– 2700K.

CRI værdi

CRI værdi er lysets evne til at gengive farver og det vurderes på en skala fra 0-100 CRI.
Alle LED-pærer fra Trademark Living har en CRI værdi på 95, hvilket vi vurderer som værende optimalt. CRI-værdien skal være minimum 90 eller højere, hvis du ønsker en fin farvegengivelse. En CRI-værdi på 100 svarer til dagslys.

Spar på energien

Ca. en femtedel af boligens elforbrug går til belysning. Godt lys er vigtigt til både arbejde, hygge og skaber en god stemning i din indretning.

Alle LED-pærer fra Trademark Living har E27-fatning. Denne type fatning vi også kalder ”stor fatning”.
Som en ekstra bonus info kan disse LED-pærer dæmpes uden at flimre, - oh yes! Vi har flere forskellige LED-pærer i vores sortiment, og med den dæmpbare funktion er du selv herre over, hvor lyst der skal være, og du har altid selv kontrol over lyset, - ret smart. 
Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du kan finde den perfekte løsning. Alle LED-pærerne kan opleves i vores showroom eller ses på messerne.
Husk nu: spar på energien – ikke lyset!