keyboard_arrow_up

PÅ UDKIG EFTER genbrug eller UPCYCLING?

Upcyclede møbler i industrielt look

Upcycling er genbrug og håndværk på den fede måde! Du vil se skabelsen af kreativt interiør, der giver finurlige og markante resultater.
En rå lysestage af gamle håndjern, et bord med en gammel cykel som stel eller en cool bardisk af gamle scootere,-
der er ingen grænser for de ting, der kan skabes, når der arbejdes med genbrugsmaterialer.
Nogle ting kan ikke længere anvendes til det formål, de var bestemt til, men med et lille tvist af kreativitet gøres de værdige til et nyt formål
- et nyt liv begynder - vi kalder det “Reborn”. 

 

UPCYCLING - KREATIVT GENBRUG

Recycle, Upcycle, Bicycle

1 land. 1,4 milliarder indbyggere. Og lige så mange cykler, der med tiden falder fra hinanden.

Trademark Living eksperimenterer – hvor mange produkter kan man lave ud af én kasseret indisk cykel? Med stor kreativitet og kærlighed til genbrug og rustikke materialer upcycles og forvandles cykeldelene til unikt og stilfuldt interiør. Kollektionen rummer lamper, borde, knager og dekorationer, som alle består af dele fra de aflagte cykler.

Originale, gamle pedaler og cykelfælge bliver til lamper, som lader det kolde stål fra gamle cykler sprede lys, varme og stemning.

Trademark Livings unikke kreation Cykelgeviret er en moderne fortolkning af det maskuline jagttrofæ. Jagten på kreative interiørløsninger går ind – og Cykelgeviret giver et pust af fornyet liv til både hjemmet og de gamle cykelstyr.

MØBLER

Konsolbord af gammel cykel

Her er et konsolbord der virkelig skaber et blikfang. Stellet er fremstillet af gammel cykel, trods det sjove design er den yderst funktionel med sin store overflade.

 

"Produktsortimentet afspejler vores fascination af at bruge
og genbruge materialer på innovative måder."

— Jan Thormann, Indehaver af Trademark Living

gamle, brugte og upcyClede LAMPER og MØBLER

Cool lamper, dekoration og møbler i industrielt design

BARDISKE & BUTIKSDISKE

Upcyckling på den fede måde. Her har vi brugt en udbrændt scooter og forvandlet den til en sjov og anderledes bardisk. En rigtig eye-catcher der både er praktisk og vil tilføre din indretning en sjov historie.

Køb nu

Monaco sidebord

Bordpladerne, som udgør bordets overflade, er skabt af genbrugte køreplader. Denne upcyclede karakter tilføjer en autentisk og rustik dimension til sidebordet, hvilket gør hvert eksemplar unikt.

Køb nu

FIGURER

Mange af figurerne er en del af vores ”One of a kind”-kollektion. Du finder både større skulpturer og små figurer med hver deres personlige udtryk. 

Køb nu