keyboard_arrow_up

SPEJLE

1 - 20 of 20 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 20 of 20 Vis alle

Kan vi friste dig med vores spejle i industrielt look?

Trademark Living er kendt for at sælge produkter med et råt og industrielt look. Vores spejle har, trods deres forskellige former, et fælles udtryk, rå og industriel. Uanset om du leder efter runde spejle, badeværelsesspejle, gulvspejle eller makeup spejle så har Trademark Living sørget for at du finder netop dét, du mangler. Vi har designet alle vores spejle med omhu, så det passer til enhver stil.

Spejle kan bruges i stort set alle rum i din private bolig, men er også oplagte i din business, hvis du f.eks. ønsker at skabe illusionen af mere plads eller hvis du gerne vil skabe en dekorativ spejlreflektion af din butik, eller dit spisested i stedet for at hænge billeder op. 

Rundt spejl

Runde spejle kan være med til at skabe bløde og organiske linjer, og dermed give modspil til de mere kvadratiske og hårde look almindelige møbler som borde, reoler og billeder giver. Et rundt spejl passer desuden godt ind i den nordiske indretning med minimalistisk stil. 

Runde spejle er både klassiske, tids løse og elegante. Gå på opdagelse og se de forskellige runde spejle. Vi har et unikt sortiment af runde spejle, både i klassisk design og industriel råt design.

Vægspejl 

Har du en smal entré er et vægspejl en god ide til at skabe illusionen af plads og luft. Vægspejlet forvandler nemlig din entré, så det føles større. I vores sortiment finder du vægspejle i forskellige højder og former, alt efter dit behov. Har du brug for mere plads kan du visuelt trylle ekstra kvadratmeter frem, da vægspejle får dit rum til at virke større end det er. Finder du ikke det du leder efter, er vores salgsafdeling klar til at hjælpe dig.

Gulvspejle med wow effekt

Nyd dit eget spejlbillede i vores rå spejle der har kant og et maskulint udtryk. Vi har flere forskellige størrelser og former, og med både gulvspejle og vægspejle er der rig mulighed at gøre indretningen mere personlig. 

Et gulvspejl fylder en del i indretningen, så husk at tjekke at du har gulvplads nok inden du slår til. Når det er sagt, så er et fritstående gulvspejl fantastisk til at skabe ekstra lysindfald, og få et rum til at virke meget større. Et gulvspejl kan desuden bruges som dekoration i et rum, og hos Trademark Living har vi både nogle helt unikke med de skønneste trærammer og andre i en rå New Yorker spejl stil.