keyboard_arrow_up

SPISEBORDSSTOLE

1 - 24 of 35 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 35 Næste arrow_forward Vis alle

Lækre spisebordsstole fra Trademark Living

Hos Trademark Living er en af vores store passioner at designe lækre spisebordsstole med mange forskellige udtryk, og med særlig passion for caféstole med et klassisk og cool vintage udtryk. Er du til det rå, det maskuline eller det skæve i din indretning? Hos os finder du et stort udvalg af enkle og klassiske retro spisestole i forskellige materialer såsom læder, træ og metal. Der er rig mulighed for at finde en spisebordstol, diner stol, barstol, klapstol, loungestol, bænk, daybed, skammel eller puf, som gør netop din stilart endnu mere spændende.

Rå spisebordsstole i autentisk fabriksstil

Lækre metal spisebordsstole med råt metal look er gode til at bryde indretningen, så den bliver mere personlig og rustik. Mange af spisebordsstolene fra Trademark Living er fremstillet i det rå fabrikslook, der giver din indretning et råt udtryk. 
De industrielle spisebordsstole i råt metallook kan anvendes med mange stilarter. Når de rå industrielle metalstole f.eks. sættes sammen med vores brugte rustikke spiseborde med patina, skabes der en helt speciel og unik stemning i din indretning. 

Behagelige spisestole, der er gode at sidde i

Hvis du kan lide at sidde blødt ved vores runde spiseborde, kan du vælge vores polstrede spisebordsstole med læder i mange forskellige designs. En blød og polstret spisebordstol er også indbydende i mødelokaler eller restauranter, hvor man ofte sidder længe ved bordet.
Ønsker du ekstra siddekomfort? Så har vi et pænt udvalg af sædehynder i læder til en del af vores spisebordstole, skamler og barstole.

Et bredt sortiment af caféstole og restaurantstole til professionelt brug

Vi tilbyder et bredt sortiment af spisebordstole til erhverv, der kan mixes og matches, og som passer dig og din indretning bedst. Vores sortiment består af både nyproducerede Living stole og brugte originale vintage stole, hvor vi ikke går på kompromis med komfort og design.
I vores store udvalg af kvalitetstestede spisebordsstole, kan du blandt andet finde sorte, blå, brune, og hvide spisebordstole. De enkle og klassiske spisebordsstole fås også med stel i alle tænkelige overflader som råt metal, messing, kobber, antikrust og med patina. Vi forhandler også både spisebordsstole med armlæn og spisebordsstole uden armlæn.
Er det stabelstole, du går efter, så har vi mange spisebordstole, der kan stables, og derfor er velegnede som café og restaurant spisebordstole.

Find en spisebordsstol, der passer til dit bord

Er det et helt spisebordsæt eller både spise og dagligstuemøbler til boligen, du søger? Så har vi mange brugte og gamle rustikke spiseborde, der spiller godt sammen med vores nye spisebordsstole, så der skabes en æstetisk helhed. Blandt andet så har vi et stort rundt spisebord og mange gamle unikke borde i vintage stil, der vil pynte i et hvert moderne hjem, køkken, restaurant eller café.

Køb spisebordsstole hos Trademark Living

Vil du se og opleve vores store sortiment af industrielle møbler som blandt andet spisestole og cafestole? Så kom forbi vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden eventuelt besøg, så vi har mulighed for at give dig den opmærksomhed og tid, der er brug for. Er du en privat forbruger, der er faldet for vores industrielle stole, så har du mulighed for at søge og finde en forhandler nær dig her.