keyboard_arrow_up

GARDEROBE

1 - 24 of 89 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 89 Næste arrow_forward Vis alle

Indret den perfekte garderobe

Hos Trademark Living finder du et stort udvalg af alt til opbevaring af overtøj, kjoler eller andre beklædningsgenstande, som giver et skævt og trendy tvist i din indretning af tøjbutik, erhverv eller bolig.
Mangler du et moderne tøjstativ fremstillet af jern og træ, et industrielt tøjstativ fremstillet af vandrør, et jernstativ til entreen, upcyclede knagerækker, rå jernkroge, knager i fabrikslook, søm, rustikke og runde jernbøjler, rå spejle, kan du finde det her hos os.

Tøjstativer

Med et industrielt tøjstativ fra Trademark Living kan du opbevare tøj og sko på en indbydende og praktisk måde. De rustikke og minimalistiske tøjstativer er fremstillet af jern og jernrør med patina. Flere af modellerne har hjul og er meget velegnede til at udstille tøj i butikker, messer eller udstillinger. Flere af de moderne tøjstativer har en eller flere hylder, hvilket gør det muligt at opbevare mere end tøj på stativet, eksempelvis er hylderne perfekte til opbevaring af sko eller kasser med småting.
Tøjstativerne fra Trademark Living fås i varierende bredde fra 50 cm til 168 cm.

Knager

Knager er en praktisk og enkel opbevaringsløsning, hvor du kan udnytte selv det mindste stykke væg, og lade tøj, jakker, accessories eller pynt hænge på en enkeltknage. Nogle af vores knager har et antikt look, og andre er mere industrielle. Andre igen er udført i spændende og sjove former, eller originalt gamle ting, som er lavet om til knager, eksempelvis gamle vandhaner eller måleenheder – med de unikke knager fra Trademark Living gør selv en lille detalje som en knage en forskel. Sortimentet rummer knager i marmor, jern og læder.

Knagerækker

Hvis du er på jagt efter en knagerække, som både er praktisk og interessant at kigge på, er det oplagt at vælge en upcycled knagerække fra Trademark Living. Sortimentet af knagerækker til garderoben indeholder forskellige originalt gamle genstande, som er upcyclede til funktionelle og unikke produkter. Hvis din indretning mangler en knagerække, som er unik og stjæler opmærksomhed, kan du vælge upcyclede cykelkæder eller cykelstyr, små vandhaner eller læster, som garanterer et unikt og personligt element i garderoben.

Bøjler

Hos Trademark Living kan du få bøjler, som passer ind i klædeskabet, men som også er ideelle til at hænge fremme, eksempelvis på et af vores tøjstativer. Vores runde bøjler i enten antikmessing eller jern er velegnede til at hænge frit fremme eksempelvis til at udstille eller lufte et tæppe eller tørklæde.

Spejle

I Trademark Livings udvalg af spejle, kan du altid finde et rustikt spejl, som passer til din indretning. Et spejl passer ind i de fleste rum, eksempelvis badeværelse, entre, garderobe eller soveværelse. Her fungerer spejlet både praktisk og som et interessant blikfang, som giver rummet en ekstra detalje med det rå og minimalistiske look. Sortimentet af spejle rummer både gulvspejle og rå vægspejle med rammer i træ, jern og læder. Vores runde spejle kan fungere som en dekoration i sig selv, eksempelvis hvis du vælger at hænge mere end et spejl ved siden af hinanden. 

Find dit rå New Yorker tøjstativ eller upcyclede knagerække hos Trademark Living

Endelig en intelligent, dekorativ og trendy måde at opbevare sit tøj på. Vores knagerækker, kroge og rustikke tøjstativer i alle mulige former og materialer giver dig en mulighed for nemt at tilføre lidt kant i din indretning, men bedst af alt er det slut med kedeligt og krøllet tilbehør og tøj.
Vil du se og opleve vores store sortiment af flotte stativer, rå spejle og knagerækker til garderoben eller entréen? Så husk, at vi har et 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Venligst ring inden eventuelt besøg, så du undgår at køre forgæves, og så vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed, der er brug for.
Er du en privat kunde, der er faldet for vores flotte og rå garderobestativer eller spejle, så søg og find en forhandler nær dig her.