keyboard_arrow_up

BØJLER

1 - 8 of 8 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 8 of 8 Vis alle

Find tøjbøjler til at holde styr på garderoben

Få struktur og dermed et bedre overblik over din garderobe med tøjbøjler. Bøjlerne fra Trademark Living er lavet i enkelt men elegant design og findes i forskellige former. Vær opmærksom på at enhver tøjbøjle er unik i farve og finish.

Bøjler til tøj og meget andet

I Trademark Livings udvalg finder du de mere traditionelle tøjbøjler til dine kjoler, skjorter og jakker m.m. Men vi har også runde bøjler i udvalget som er oplagte til dine tørklæder, bælter eller på badeværelset til håndklæder.

En helt ny trend med de runde bøjler er også at binde en krans af tørrede blomster og så hænge den på væggen. Simpelt men smukt! 

Metalbøjler

Metalbøjler er elegante og tidløse. Trademark Livings bøjler findes i neutrale farver, så den passer til enhver stil. Er du til mørk eller lys interiør, så har vi bøjler der passer lige til din stil. Vi har bøjler i tyndt metal og en mere robust udgave. Vores robuste metal bøjler kan holde formen selv når der skal hænges tungt overtøj.

Fordelen ved metalbøjler er den lange levetid. Metalbøjler knækker ikke bare lige, og selvom de er rå og klassiske, er metalbøjler også pt ret trendy.

Du finder tøjbøjler i rå jern, der har fået en gang lak for at bevare det fede rustikke look, runde metalbøjler i messing og sort, samt metalbøjler i kobber.