keyboard_arrow_up

SPISEBORDE

1 - 23 of 23 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 23 of 23 Vis alle

Smukke og rustikke spiseborde af genbrugstræ

Et spisebord er en stor del af en indretning - (måske) den vigtigste del. Det er et samlingspunkt socialt, arbejdsmæssigt og kreativt. Vi leverer rustikke spiseborde af genbrugstræ og unikke plankeborde for enhver smag og har et stort udvalg i både nye spiseborde og brugte vintageborde.

Unikke og rå spiseborde i alle størrelser og stilarter

Du finder mange smukke og unikke spiseborde hos Trademark Living. Både runde spiseborde i træ, spiseborde til små hjem, spiseborde til 6, 8 eller 12 personer, spiseborde til køkkenet og restaurantborde kan du finde i vores sortiment. Der er noget for enhver smag. Det gælder uanset om du går efter et spisebord i fransk landstil, et rustikt spisebord i genbrugstræ eller et moderne minimalistisk spisebord i et råt og industrielt look i jern og mangotræ.

Rustikke indiske vintage spiseborde

Nogle af vores gamle spiseborde er gamle bryllupsborde, der kan klappes sammen. I et tidligere liv blev disse reclaimed foldeborde brugt som bryllupsudlejningsmøbler i Indien. De unikke vintage spiseborde har masser af skøn patina og spor efter utallige fejringer. Derfor er lapper, revner og forskellige reparationer en del af de gamle og brugte spisebordes unikke karakter.

Rustikt rundt spisebord fra Trademark Living

Det er så hyggeligt at sidde ved et rundt spisebord. De runde spiseborde er blevet populære i indretningen af både boliger og restauranter. Runde spiseborde giver en hyggelig atmosfære, og det er skønt at kunne se alle sine gæster i øjnene. Samtidig giver et rundt spisebord mere plads og fungerer godt i alle rum – uanset størrelse.
Hos Trademark Living finder du et råt og rundt spisebord med en bordplade af mango træ og et stel, der består af en enkel søjle. Dette bord vil imponere dine gæster med sit enkle og stilfulde udtryk. Det runde bord med et råt og industrielt udtryk vil også passe perfekt ind i hjemmet, hvor der i forvejen er rustik indretning.
De runde borde kan også fungere med mange af vores forskellige rå spisebordsstole.

Spisebord til restaurant og café fra Trademark Living

Mangler du et spisebord til din restaurant, dit hotel eller din café? Ønsker du at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære? Så har vi er stort udvalg af gamle og rustikke spiseborde og restaurant inventar.
Med vores skønne spiseborde i træ kan du blande nyt med gammelt og smukt med slidt og skabe en unik indretning, der afspejler din virksomheds individualitet. Se også vores store udvalg af bordplader og caféborde.

Mangler du hjælp til at vælge dit spisebord?

Mangler du inspiration til spiseborde, eller har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige rå spisebord i vores store sortiment af spiseborde i genbrugstræ? Så besøg vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden eventuelt besøg +45 70 24 16 44, så du undgår at køre forgæves, og vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed, der er brug for.
Er du en privat kunde, der er faldet for vores gamle rustikke spiseborde, så kan du søge og finde en forhandler nær dig her.