keyboard_arrow_up

DEKORATION

1 - 24 of 146 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 146 Næste arrow_forward Vis alle

Skab en unik indretning med dekoration fra Trademark Living

Trademark Living tilbyder et stort og bredt udvalg af dekoration og pynteting med et helt særligt udtryk, som passer til både private og erhverv.
Tjek også vores One of a Kind produkter ud, - de vil helt sikkert give indretningen af din café, hotel eller restaurant et unikt og mere personligt udtryk!

Skillevægge og rumdelere

Med skillevægge og rumdelere fra Trademark Living kan du skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem, klinik, café eller restaurant ved at opdele rummene og afgrænse. Vores skillevægge findes i forskellige materialer og udtryk, og vil give en rustik, maskulin og hyggelig atmosfære. Sortimentet rummer foldeskærme, rumdelere og skillevægge i jern, glas, gummi og træ i minimalistisk, rå og maskulin stil.

Porte og døre

Hvis du er på udkig efter en cool og rustik dekoration som drager opmærksomheden, er en port, dør eller søjle fra Trademark Living det oplagte valg. Mange af vores porte og døre er One of a Kind, og er derfor håndplukkede unika, og du kan være sikker på ikke at støde på noget lignende hos naboen. Vores porte og døre er originale, og derfor rustikke og med patina. Trademark Livings porte og døre er lavet af jern eller træ, og på de fleste ses spor af afskallet maling, der sammen med dekorationens udformning er med til at fortælle en historie om dørens eller portens historie.

Skilte og vægdekoration

Giv dine vægge et råt og spændende udtryk, med en anderledes udsmykning, der gør hele forskellen og skaber et personligt udtryk. Med vores vægplader i jern, træ eller læder, får du en vægdekoration, som giver et råt udtryk, og skaber samtidigt ro og en behagelig stemning for eksempel på vægge i en hyggekrog eller ved et bord på restauranten. Kollektionen af metalskilte pådrager sig opmærksomhed og er et farverigt element i indretningen. Blandt vores skilte findes One of a Kind skilte, som i høj grad er unikke, originale og med patina.

Eyecatchers

Trademark Livings eyecatchers er interiør, som drager øjet. Ønsker du at skabe en personlig og iøjnefaldende indretning med lidt ekstra kant, så kan en af vores farverige, store eller rustikke eyecatchers udgøre det sidste, visuelle udråbstegn til din stil.
Sortimentet af eyecatchers opdateres løbende, når vi finder nye, unikke produkter.

Vintage Gym

Trademark Livings dekorationer rummer også en sporty kollektion i gammel stil. Vi kalder den Vintage Gym. Kategorien indeholder diverse gymnastik- og sportsaccessoires som f.eks. læderbolde, boksehandsker, boksepude, atletikringe og bat. Disse produkter er perfekte til at give indretningen et rustik og nostalgisk touch, eller skabe den ultimative vintage gym-stil. Vi gør opmærksom på, at produkterne udelukkende egner sig til dekoration – derfor kommer produkterne heller ikke med ”duften”, som ellers kan forbindes med en gammel bokseklub eller et slidt træningscenter.

Pynteting

Hvis du er i gang med at fuldende din personlige stil og indretning, er det oplagt at vælge nips og pyntegenstande fra Trademark Living. Sortimentet rummer et spændende udvalg af pyntegenstande til udsmykning af hjemmet, som virkelig sætter et personligt præg og garanterer en hjemlig og hyggelig stemning. Vores pynteting er dekorative, og materialerne varierer fra metal til træ til læder, så du har mulighed for at vælge den stil, som passer til dig. Flere af vores nipsgenstande er originalt gamle, eksempelvis gamle bogstavplader og gamle træbogstaver. Brug de originalt gamle produkter til at skabe en stemningsfuld og unik dekoration.

Julepynt

Hos Trademark Living kan du finde et afstemt udvalg af julepynt i forskellige former og materialer. Julepynt giver en hyggelig stemning og atmosfære og kan nemt flettes ind i din egen personlige indretningsstil. Materialerne jern, træ og læder giver alle et smukt udtryk som sammen med naturens eget skatkammer af kogler, gran og mos kan give et nutidigt og sofistikeret look, der både er moderne, hyggeligt og indbydende for dig selv og dine gæster. Hos Trademark Living er der i designet lagt vægt på, at fremtrylle et udtryk der har et strejf af tidens trend og går hånd i hånd med firmaets DNA.

Figurer

Bliv inspireret af vores fine samling af figurer i ler, træ, metal og papmache til at skabe din helt egen unikke stil med masser af rå og kreative detaljer. Figurerne findes store som små og i forskellig stil – og med hver deres personlighed. En stor del af Trademark Living figurerne er One of a Kind og er originale, unikke og med patina.

Find inspiration til indretning af dit kontor, butik eller messestand hos Trademark Living

Vil du se og opleve vores store og anderledes sortiment af pynteting & dekoration til din restaurant, café, messe, forlystelsespark eller bolig? Så husk, at vi har et 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden eventuelt besøg, så du undgår at køre forgæves, og så vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed, du har brug for.
Er du en privatkunde, der er faldet for vores dekorationer, så søg og find en forhandler nær dig her.