keyboard_arrow_up

STOLE

1 - 24 of 146 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 146 Næste arrow_forward Vis alle

Lækre nye stole til din indretning

Trademark Living tilbyder et stort og bredt udvalg af skønne stole til en god pris og med et helt særligt udtryk, som passer til dit hjem men også til erhverv, café, hotel eller restaurant.

Spisebordsstole

Her finder du de kendte Living stole fra Trademark Living, som er en cool og klassisk spisebordsstol med læder og stålstel. Stolen findes i mange varianter og farver. De rå og kvalitetstestede spisestole er perfekte til indretning af restauranter. Vores spisebordsstole i vintage stil passer perfekt omkring vores runde borde eller vores gamle spiseborde af genbrugstræ og vil give indretningen i din café, hotel eller restaurant masser af personlighed og sjæl.
Vores sortiment indeholder ligeledes andre flotte spisebordstole i læder og komfortable spisebordstole med armlæn til stuen, som også vil passe til en cool indretning i industriel stil.

Barstole & barskamler

Skal din bar være den fedeste bar i byen, eller leder du efter unikke barstole til din køkkenø eller hjemme bar? Tag et kig på de lækre barstole og barskamler fra Trademark Living.
I vores sortiment finder du alt fra rustikke barstole med ægte læder, barstole med drejefod, barstole med ryglæn, barstole der kan stables, til sjove upcyclede barstole.

Loungestole & loungesofaer

Her hos Trademark Living har vi et bredt udvalg af loungestole, moderne gyngestole, behagelige lænestole i læder samt loungesofaer. Trademark Livings indendørs loungemøbler skaber den helt rigtige loungestemning og passer perfekt til stuen eller som inventar til foyeren.

Bænke

Trademark Living forhandler flere forskellige dekorative og praktiske bænke. Giv indretningen kant med en rustik bænk i jern, som passer perfekt til gæsteværelset eller entréen.
I vores store udvalg af bænke finder du også gamle rustikke træbænke i vintagestil, gamle bænke af genbrugstræ til spiseborde og bænke i vintage look til din vintage gym.

Skamler & klapstole

Hos Trademark Living finder du et spændende og bredt udvalg af funktionelle og dekorative skamler, taburetter og klapstole i høj kvalitet. Lige meget om det er en træskammel til dit køkken, en læderskammel til din stue eller praktiske klapstole til din café, du står og mangler, så kan du finde det hos Trademark Living. Gå på opdagelse i vores sortiment af rustikke skamler, taburetter og klapstole.

Puffer

Køb en rå og rustik læderpuf til stuen eller entreen og skab hygge i din indretning. Hos Trademark Living har vi mange forskellige skønne små læderpuffer i ægte brunt eller sort læder - naturligvis med en skøn patina. Om du leder efter en cognacfarvet, en firkantet eller en retro puf i læder, der minder om en marokkopude, så har vi det. Se sortimentet og bliv forelsket i en af vores lækre læderpuffer. 

Stolehynder & møbelsko

En Trademark Living stol kan bruges både med og uden hynder. Ønsker du ekstra komfort, så har vi et pænt udvalg af stolehynder, som passer til flere af vores stole, skamler og barstole.
Vi forhandler flere forskellige stolehynder i læder. Vores læderhynder er polstrede og giver ekstra siddekomfort til dine spisebordsstole, skamler eller barstole. Har du købt en Living stol? Så kan du også her finde møbelsko til stoleben og dupper til Living stole, der alt sammen øger komforten.

Kom forbi og prøv din næste Trademark Living stol

Vil du se og mærke vores store sortiment af stole? Så husk, at vi har et 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden et eventuelt besøg, så du undgår at køre forgæves. Så har vi også mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed, som du har brug for.