keyboard_arrow_up

Webshopintegration og dropshipping med Trademark Living

I et hurtigt skiftende e-handelslandskab er det afgørende at have adgang til effektive værktøjer, så du hurtigt kan markedsføre nye produkter. Hos Trademark Living tilbyder vi forskellige integrationsmuligheder, der forenkler processen med at importere og opdatere produkter i din online butik. Vores mål er at give dig som forhandler de bedste værktøjer til at skabe en dynamisk shoppingoplevelse for dine kunder.

Importér produkter med XML-fil

For at gøre det nemt for dig som forhandler at integrere og opdatere vores produkter i din webshop, stiller vi en XML-fil til rådighed.

XML-filen opdateres 4 gange i døgnet, og kan tilgås efter henvendelse til vores salgsafdeling. Du vil herefter få tilsendt et personligt login til en FTP-server samt en guide til at downloade filen på Windows eller macOS.

Filen indeholder produkttekster på Dansk, Engelsk og Tysk, forskellige produktinfo samt links til packshots og miljøbilleder.

Stedger

Trademark Livings produktkatalog kan også kobles op til din webshop gennem Stedger. Stedger tilbyder en gnidningsfri integration til populære ecommerce-platforme som Shopify, Woocommerce, Magento eller gennem deres API. Med Stedger kan du hurtigt komme i gang med at fremvise Trademark Living-produkter på din webshop. Du slipper samtidig for selv at skulle holde produktkataloget opdateret, da Stedger hjælper med at automatisere dropshipping-ordre. Læs mere om mulighederne med Stedger.

Læs mere

Vendino

Vendino kan integreres med Shopify, Woocommerce og DanDomain og tilbyder ligeledes automatisk produktoprettelse, synkronisering af produktdata og strømlining af Dropshipping. Læs mere om mulighederne med Vendino. 

Læs mere

Kontakt os i dag for at få vores unikke produkter i din webshop.


Mads Egbo
Salgskoordinator

Telefon: +45 30 38 18 04
Mail: me@trademarkliving.dk