keyboard_arrow_up

SKRALDESPANDE

1 - 8 of 8 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 8 of 8 Vis alle


Pedalspandens mange anvendelsesmuligheder

Selvom en pedalspand oftest benyttes til at opbevare skrald eller andet affald midlertidigt, så behøver det slet ikke at være sådan. Pedalspande kan nemlig sagtens bruges til at opbevare og holde styr på andre ting, såsom vasketøj, børnenes legetøj eller noget helt tredje. Du bestemmer helt selv, hvad du vil opbevare i pedalspanden.

Pedalspand – en praktisk og hygiejnisk skraldespand

Pedalspande er den ideelle løsning for dig, som vil i mindst mulig kontakt med dit affald. Når du bruger pedalspanden som skraldespand, undgår du at skulle røre skraldespanden med dine hænder, og du kan samtidig bruge begge hænder til at transportere det, som du vil smide ud. På denne måde kan du på hygiejnisk og praktisk vis mindske spredningen af bakterier, samtidigt med at spandens låg mindsker for eventuelle lugtgener, som kommer fra affaldet.

Grundet det smarte og funktionelle design, er pedalspande oplagte at bruge på enten badeværelset, i køkkenet, kontoret eller i små og lukkede rum hvor indeklimaet hurtigt påvirkes. Pedalspande i jern kan ligeledes gøres rene hurtigt med en opvreden klud og eventuelt noget desinficerende rengøringsmiddel.

Store og små pedalspande til køkken, kontor eller badeværelse

Hos Trademark Living forhandler vi både store og små pedalspande, der kan dække forskellige behov. Ønsker du en pedalspand til kontoret eller en hygiejnespand til badeværelset, så er en af vores små Klapp-spande et sikkert valg. De små pedalspande kan også benyttes i køkkenet, hvor du med flere spande nemt kan sortere dine forskellige typer af affald, uden at dine hænder kommer i kontakt med skraldespandene. Er det i stedet en stor skraldespand eller en vasketøjskurv, som du er på udkig efter, så er stor spand formodentlig at foretrække – medmindre du er rigtig glad for at gå ud med skraldet eller at vaske tøj.

Funktion og finish i ét

Pedal- og skraldespande tjener først og fremmest et praktisk formål, men det udelukker jo ikke, at de også kan tjene et visuelt formål. Skraldespande, vasketøjskurve osv. gemmes ofte væk bag døre eller inde i skabe, især hvis de har kraftige farver som slet ikke passer ind i indretningsstilen. Har du en rustik eller minimalistisk nordisk indretningsstil, så får du ikke dette problem med pedalspande fra Trademark Living. Vores pedalspande findes med flere forskellige typer af finish, som passer til moderne og rustikke indretningsstile. Vores to primære pedalspandsmodeller, Klapp og Modin, fås således med en kobber-finish, en rustik og patineret jern-finish eller med en lysere, klar lak-finish. Begge modeller er designet efter skandinaviske designprincipper med fokus på funktionalitet samt rene og enkle linjer. Få funktion og finish i ét, når du køber en skralde- eller pedalspand fra Trademark Living.