keyboard_arrow_up

ONE OF A KIND

1 - 24 of 124 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 124 Næste arrow_forward Vis alle

One of a Kind genbrugsinteriør og rå unika møbler med patina

I vores One of a Kind univers finder du håndplukket genbrugsinteriør, som er nøje udvalgte unika – der findes kun én af hver. Møblerne, som vi udser os i Indien, har sjæl og hver sin personlighed. De har alle levet et langt liv og har alle en unik historie, som man kan se afspejlet i den autentiske patina og vintage stilen.
One of a Kind er genbrug med kant i rå og naturlige materialer, og da der kun findes ét af hvert produkt, ændrer sortimentet sig hele tiden. Du skal derfor handle hurtigt, hvis du vil eje et One of a Kind produkt.

Unika dekoration

Trademark Livings One of a Kind produkter er fulde af patina og har en rustik stil. Du kan vælge et produkt i lige netop den størrelse, som er oplagt i dit hjem. Vælg en gammel indisk Tuk-Tuk, hvis du ønsker et element i indretningen, som i høj grad vil tiltrække sig opmærksomhed. En stor eyecatcher er oplagt som blikfang i en restaurant eller en café. Ønsker du en mindre genstand, er der rig mulighed for at vælge en gammel indisk figur i sten, træ eller metal. Der bliver løbende tilføjet goodies af f.esk. indisk eller maritim karakter, så det er en god idé at holde øje. Der er dekorationer for enhver som holder af vintage og rustikke produkter. Hvis du er på jagt efter en helt speciel vægdekoration kan du vælge et silketryk i ramme som emmer af eventyr og mystik.

Udskårne gamle træfigurer

Hvis du er på udkig efter en pyntefigur i træ til din indretning, er det oplagt at vælge en One of a Kind-træfigur fra Trademark Living. Vores figurer i træ er alle gamle unika. Figurerne findes i forskellige størrelser, farver og overflader, og har hver sin personlighed og unikke udtryk. Hvis du ønsker en træfigur, som virkelig skiller sig ud og drager opmærksomheden, kan du vælge en høj træfigur på 120 cm, som er autentisk, gammel og hyggelig. Trademark Livings små indiske træfigurer og udskårne masker med patina passer ind i de fleste hjem, og vil med sikkerhed få smilet frem og frembringe godt humør.

Gamle patinerede vitrineskabe

Med et vitrineskab fra Trademark Living kan du på en elegant måde udstille eller opbevare service, bøger eller nips. Vores One of a Kind vitrineskabe findes i forskellige stilarter, med og uden glas, og i forskellige materialer som træ og jern. Vitrineskabene er alle gamle og skiller sig ud med den afskallede maling og det patinerede look, som bringer en rustikhed ind i din indretning.
Et vitrineskab er oplagt i de fleste rum, hvor du ønsker mere plads til opbevaring – du kan lige så godt opbevare dine ejendele på en æstetisk og moderne måde, som samtidigt vækker opsigt.

Gamle patinerede kabinetter

Fremhæv dine nipsgenstande i et råt og gammelt kabinet fra Trademark Living. Hver enkelt One of a Kind-trækabinet er unikt og rustikt. Kabinetterne fås i forskellige stilarter og farver. Eksempelvis kan du vælge et støvet grønt eller støvet blåt trækabinet med afskallet maling. Det er spændende at udvælge det helt særlige kabinet, som matcher din personlighed og unikke smag.

Gamle tønder

Hvis du er på jagt efter unikt interiør til din indretning er det oplagt at vælge en gammel rustik tønde med fine detaljer og et markant udtryk. Trademark Livings One of a Kind-tønder i jern er mellem 83 cm og 95 cm høje, og er alle forskellige med deres mange udsmykninger og overflader. Tønderne kan du bruge som pynteelement i din indretning, og de kan også bruges til at opbevare og skjule legetøj, sengetøj eller lignende.

Jernskabe og lockerskabe

Den industrielle boligindretningsstil er moderne og interessant, og et cool og maskulint jernskab passer perfekt ind i netop denne stil. De rustikke One of a Kind jernskabe fra Trademark Living er unika, og skiller sig ud fra hinanden ved at variere i farve og finish. Nogle af jernskabene er matte, andre er blanke, og andre igen har spejle på lågerne. Et jernskab eller lockerskab vil tilføje noget personlighed i din indretning og vil helt sikkert tiltrække sig positiv opmærksomhed i dit hjem.

Gamle døre & porte

Understreg din personlige stil med en cool One of a Kind dør eller port fra Trademark Living, der bryder indretningen og giver et helt enestående udtryk. De gamle porte og døre er vidt forskellige og er primært udført i jern og træ. Portene og dørene giver et fantastisk udtryk med sin gamle indiske stil med udsmykninger, glasruder og afskallet maling. Udvalget af foldedøre kan bruges til at dele rummet op, for at skabe et ekstra element at hygge. Portene og dørene kan bruges som en helt unik vægdekoration i et råt gammelt retrolook.

Rå industrielle gulvlamper og gamle skibsprojektører

​Hos Trademark Living er One of a Kind gulvlamperne, ud over at være praktiske, små kunstværker i sig selv. Vores gulvlamper har et industrielt og råt udtryk, og flere af gulvlamperne er kæmpe store og iøjnefaldende. F.eks. rummer sortimentet gamle skibsprojektører og skibslamper. Til dig der ønsker en rå indretning i en industriel stil, er en stor projektørlampe fra et gammelt skib super cool. Skibsprojektøren kræver meget plads men er industrielt design når det er bedst.

Gamle krukker

Hvis du ønsker at dekorere dit hjem, kontor, restaurant, café eller klinik på en hyggelig måde, kan du vælge en One of a Kind krukke fra Trademark Living. Vores krukker varierer i størrelse og materialer, så du har mulighed for at vælge netop den krukke som passer til dig. Krukkerne fra Trademark Living er gamle og tilfører en særlig stemning og atmosfære til din indretning.

Oplev One of a Kind produkter hos Trademark Living

Vil du se og opleve vores store og skiftende sortiment af unikke One of a Kind produkter er du altid velkommen til at besøge vores 500 m2 B2B showroom i Skanderborg, hvis du er forhandler eller selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden dit besøg +45 70 24 16 44, så du undgår at køre forgæves, og så vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed der er brug for.