keyboard_arrow_up

LERKRUKKER & POTTER

 

1 - 24 of 55 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 55 Næste arrow_forward Vis alle

Et bredt udvalg af dekorative krukker og potter

Trademark Living forhandler mange forskellige lerkrukker, jernkrukker, trækrukker og beholdere i vintagelook og med den helt rigtige patina til dekoration og småopbevaring.
Er du helt pjattet med en af vores mange krukker/potter så bemærk venligst, at de ikke er vandtætte og frostsikre. Da der ikke kan plantes direkte i krukkerne/potterne, anbefaler vi at bruge en indvendig indsats eller stil krukken/potten på en underskål med filtdupper under så der ikke dannes kedelige pletter af kondensvand.

Krukker med vintage look

Vi elsker simpelthen patina! Gør du også det? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Velkommen til vores krukke-univers i både klassisk og moderne design. Vores krukker findes i forskellige materialer og størrelser og er lavet i bl.a. stenmel, ler, jern, træ og messing. En ting er helt sikkert, vores mange krukker har masser af patina, som giver dem et vintage look, der vil klæde ethvert hjem.

Skab et andet univers i dit hjem

Rustikt og vintage, det er nogle af kodeordene hos Trademark Living. Derfor kan du på siden se forskellige krukker, bøtter og krus med hver sin charme. Her finder du bøtter der er lavet af jern til opbevaring af forskellige ting såsom bestik, eller hvis du er kreativ, kan du også bruge den til at stille soya sauce på bordet eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser!

Vi er her for dig

Vil du se vores skønne krukker, er du meget velkommen til at besøge vores showroom i Skanderborg. Da vi går meget op i at yde en god kundeservice, er det vigtigt at du giver os besked inden dit besøg – så vi kan give dig den tid og opmærksomhed du fortjener.