keyboard_arrow_up

BORDE

1 - 24 of 143 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 143 Næste arrow_forward Vis alle

Lækre og unikke borde af genbrugstræ med skøn patina

Trademark Living tilbyder et stort og meget bredt udvalg af nye og gamle borde og bardiske fremstillet i metal og træ. Vi har både brugte og originale, gamle spiseborde i genbrugsmaterialer med skøn patina, og nye rustikke borde og høje caféborde produceret i forskellige træsorter og genbrugstræ med forskellig finish. Læs mere om genbrugstræ 

Spiseborde

Hos Trademark Living finder du et stort udvalg af rustikke gamle spiseborde af genbrugstræ.
Er du på udkig efter et rundt spisebord, et barbord, et langbord eller brugt spisebord til restaurant indretning?
Med et bredt og varieret udvalg af spiseborde til restaurationsbrug har vi helt sikkert noget, der vil matche dine stole.

Konsolborde

Skab en personlig stil med et smukt og råt konsolbord i genbrugstræ eller jern. Et lille og smalt konsolbord er ideelt til entreen, stuen eller som råt tv-bord. Trademark Living har et stort udvalg af flotte og rustikke konsolborde, så uanset om du skal bruge et langt eller lavt konsolbord, vil du kunne finde et flot bord, der passer til din indretning.
Gå på opdagelse og bliv inspireret til indretning med konsolborde i vores B2B webshop.

Bardiske & butiksdiske

Søger du caféinventar og barinventar? Så har Trademark Living et stort og anderledes udvalg af industrielle rå bardiske og diske med unikke udtryk til restauranter. Her finder du sjove og anderledes barer og diske i spændende materialer. Bildele, diske fra industrien og lignende upcycled til skønne barer og diske.
Skal du også have nye stole til erhverv, café eller restaurant? Så gå på opdagelse i vores sortiment, hvor du kan finde matchende caféborde og caféstole.
Se hvordan vores HORECA-kunder har skabt en cool indretning og deres helt egen stil med vores lækre barinventar.

Caféborde & barborde

Med et bredt og varieret udvalg af caféborde og barborde til restaurationsbrug,  har vi helt sikkert noget café- og barinventar, der vil matche din indretning. De fleste af vores caféborde og barborde er med skøn, unik patina, andre er nyproducerede, men fælles for dem alle er at de findes i mange forskellige designs, der skaber en hyggelig stemning.
Find din favorit blandt café- og barmøbler i industrielt look, rå og rustikke borde, runde eller firkantede caféborde og barborde, og vælg den størrelse og udformning, du ønsker.
Vores løse mix-og-match bordplader og understel kan du finde her.

Bordplader & understel

Her finder du bordplader og robuste bordstel til caféborde, der løfter dit caféinventar til nye højder. Mix og match vores forskellige cafébordplader og cafebordstel for at finde den bedste kombination til din restaurant eller café. Ved at vælge vores restaurantstole og rustikke høje caféborde, og dermed bryde lokalet i nogle niveauer, skaber du de ultimative ”mingling” omgivelser for dine gæster.

Sofaborde & sideborde

Et rundt sofabord eller et råt lille sidebord er din sofas bedste ven!
Skab hygge i din stue med skønne rå småborde, sideborde med marmorbordplader, stilrene indskudsborde eller rustikke sofaborde i genbrugstræ. Trademark Livings stærkeste favoritter er vores meget unikke og stilrene sofaborde med bordplader af patineret genbrugstræ og med et enkelt råt jernstel.

Rulleborde & bakkeborde

Specielle industrielle metalrulleborde med hjul og bakkeborde i træ og metal kan skabe en unik og personlig stil. Brug også med fordel vores rullebord med hylder som en rå, cool og industriel opbevaringsløsning i køkkenet eller på badeværelset. Vores rulleborde og bakkeborde finder mange anvendelsesmuligheder og kan benyttes mange steder i boligen til små detaljer i din indretning. Vælg et gammelt vintage bakkebord til opbevaring i køkken eller bad og erstat det traditionelle natbord med et rullebord med opbevaring for en mere unik indretning.

Find rustikke og rå borde hos Trademark Living

Vil du se og opleve vores store sortiment af rå borde i genbrugstræ? Så kom og besøg vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden eventuelt besøg +45 70 24 16 44, så du undgår at køre forgæves, og så vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed der er brug for.