keyboard_arrow_up

one man's trash is another man's treasure

Genbrugsmøbler

Hos Trademark Living er genbrug et nøgleord. I vores sortiment finder du et stort udvalg af genbrugt interiør, der med smuk og autentisk patina spreder rustik charme til omgivelserne. Varerne har det til fælles, at de allerede har levet et liv i Fjernøsten.

Borde, bænke, krukker, kasser, vitrineskabe, reoler og m.m., har dannet rammerne om bryllupper, lysfesten Divali og andre store begivenheder eller har været brugt på markedspladser, til fremvisning og opbevaring af farverige smykker, tekstiler, krydderier eller frugt og grønt.

gammel trækiste med håndtag

fØDT PÅ NY

EN REINKARNATIONSPROCESS 

Reduce, recycle, Reincarnate ♻

Genbrug af ressourcer

Selv det, som ikke kan reddes, kan genbruges eller gentænkes. En del af vores sortiment er produceret i genbrugsmaterialer som f.eks. træ, glas og papmaché af gammelt papir, mens andre produkter er originale genstande, som med lidt kreativitet og godt håndværk er blevet upcyclet og reinkarneret som rustikt interiør.

Papmaché

Papirets genfødsel

Har du en forkærlighed for genbrug og rustikt interiør i organiske former? I så fald, vil du elske vores produktserier i skøn papmaché. 

Produkterne er formet i Indien, hvor papmaché siden det 14. århundrede er blevet brugt til både smukke dekorationer og brugsgenstande. Alle Trademark Livings papmaché-produkter er håndlavede, og består af genbrugspapir og naturmaterialer, hvilket giver hvert produkt en organisk asymmetri og unik overfladestruktur.

Når du går på opdagelse blandt vores papmaché-produkter, finder du en blanding af nyproduktioner, som f.eks. vores flotte loftslamper, og autentiske krukker og skåle, som tidligere har været brugt i indiske husholdninger til dekoration eller opbevaring af ris, linser, majs eller korn.

Vælg interiør med en historie

Genbrugsmøbler og inventar