keyboard_arrow_up

ONE MAN'S TRASH IS ANOTHER MAN'S TREASURE

Genbrugsmøbler

Hos Trademark Living er genbrug et nøgleord. I vores sortiment finder du et stort udvalg af genbrugsmøbler samt møbler og interiør lavet af genbrugsmaterialer, der spreder autentisk charme til dine omgivelser. 

Bordebænkekrukkerkasserdekorationvitrineskabe og m.m., der allerede har levet et rigt liv, kan du finde hos os. Produkterne har bl.a. dannet rammerne om bryllupper, lysfesten Divali og andre store begivenheder eller har været brugt på markedspladser, til fremvisning og opbevaring af farverige smykker, tekstiler, krydderier eller frugt og grønt.

Genbrugstræ - træ med omtanke 

Træ er et helt igennem fantastisk materiale, som i de rigtige hænder kan formes til noget ekstraordinært. Men selvom vi er helt vilde med at arbejde med træ, så glemmer vi ikke, at træer tjener andre og vigtigere formål i det globale økosystem. Træ er en dyrebar ressource, som skal bruges med omtanke. I bestræbelserne på at minimere vores klimaaftryk, gør vi vores bedste, for at tænke klimavenligt hele vejen fra det øjeblik, hvor en skæv produktidé opstår, og helt frem til det færdige produkt forlader vores lager.

Én af de led i produktionsfasen, hvor vi forsøger at være særligt opmærksomme på det klimaftryk, som vi efterlader, er under udvælgelsen af materialer til vores produktioner i træ, der ikke laves af genbrugstræ. Nye Trademark Living produkter i træ fremstilles udelukkende af langtidsholdbare træsorter – også kendt som ’hårdttræ’. Hårdttræ er kendetegnet ved flotte åretegninger og knaster, som giver produkterne et naturligt og unikt look.

Læs mere om hårdttræ >>

GOODIES FOR EVERY ROOM

Dekorativt. Kreativt. Autentisk interiør

Skab en unik og cool indretning og din helt egen stil med vores utraditionelle interiør produkter.

LERKRUKKER & POTTER

Lerkrukker, jernkrukker, trækrukker og beholdere i vintagelook med den helt rigtige patina. Find det perfekte valg her! 

Køb nu

KASSER & KURVE

Opbevaring i træ eller metal, der kan tilføje et rustik look din boligindretning. Anvendelsesmulighederne er uendelige.

Køb nu

Rå gamle loftlamper

Der kan fylde rummet med en autentisk rå stemning. 

Køb nu