keyboard_arrow_up

SKÅLE

1 - 18 of 18 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 18 of 18 Vis alle

En smuk skål kan i den grad sætte prikken over i’et.

Skab en personlig indretning med skåle fra Trademark Living. Sortimentet byder på skønne marmorskåle, træskåle i mange størrelser, gamle rustikke sulefade og mange andre smukke og rustikke skåle.

Skal du holde fest, have gæster eller måske har du bare lyst til, at bordet får lidt ekstra opmærksomhed på en helt almindelig hverdag? 

Uanset hvilken grund du må have, så er flotte skåle ofte en vigtig del af et veldækket bord. Og sammen med flotte tallerkner, glas og bestik vil de rette skåle være med til at sætte stemningen på det perfekte veldækkede spisebord. Brug f.eks. en smuk lille marmorskål til små snacks, eller en rustik træskål til brød.

Skab stemning med en unik dekorationsskål

Næsten hele Trademark Livings udvalg af skåle er helt eller delvist håndlavede. Så uanset om du skal bruge en stor eller lille dekorationsskål, kan du være sikker på, at den er helt sin egen. De lidt store sulefade kan fungere som grundlag for en storslået dekoration på et stort bord eller placeret på gulvet. De forskellige marmorskåle kan bruges med ét eller flere smukke bloklys, hvor du selv bestemmer, hvor meget pynt du ellers har lyst at tilføje, og det samme gælder de smukke håndlavede træskåle. Nu er dit eneste problem, hvilken dekorationsskål du skal vælge. 

Er du på udkig efter en anderledes frugtskål?

I Trademark Livings udvalg af skåle og fade har vi flere størrelser af både skåle i både marmor og træ, som kan udgøre det for en helt fantastisk smuk og anderledes rustik frugtskål.

Marmor er som bekendt et naturprodukt med forskellige strukturer og linjer, og derfor findes der heller ikke to helt ens skåle. Du får altså en frugtskål, som er helt unik. Det samme gælder træskålene, som alle er håndlavede, og hvoraf flere har været brugt til andre formål i Indien.

Stort udvalg af smukke træskåle

De fleste træskåle er brugte skåle fra Indien, som blot er blevet renset grundigt og eventuelt blevet repareret. Træskålene har mange anvendelsesmuligheder. Nogle kan bruges som urtepotteskjuler (brug dog et indlæg i bunden), andre til opbevaring af nips, og mange af træskålene vil være smukke at bruge til en rustik dekoration eller blot som en skøn træskål i sig selv.