keyboard_arrow_up

FADE & BAKKER

1 - 24 of 32 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 32 Næste arrow_forward Vis alle

Praktisk og æstetisk

Giv din indretning et råt eller rustikt twist med fade og bakker fra Trademark Livings store udvalg. Du finder smukke rå marmor bakker, rustikke træfade i mange størrelser, dekorationsfade i mange udgaver, skønne etagerer og masser af bakker i metal.

Brug fade og bakker som samlingspunkt

Vil du gerne have styr på dine løse genstande i hjemmet, så vælg en flot bakke eller et fad, der kan fungere som samlingspunkt for alle de ting, du ikke altid kan få til at stå helt rigtigt alene. Du kan f.eks. samle dine krukker, parfumer og små skåle med smykker i et marmorfad på dit badeværelse, dine krydderier og olier i en metalbakke i køkkenet, eller lave et smukt stilleben på et dekorationsfad med lysestager, figurer og vaser i din stue. 

Rustikke træfade til mange formål

Det helt unikke i Trademark Livings udvalg af træfade er, at de alle har været brugt til andre formål tidligere. Vi tænker, at træfadene er oplagte til at bruge til at pynte, til opbevaring eller til at bruge som et helt unikt sidebord.

Træfadene findes nemlig i både små og store størrelser, hvor de mindre træfade kan bruges f.eks. til bloklys eller nips, og hvor de store træfade kan placeres på et stativ eller en stak bøger og bruges som et helt unikt 2-i-1 sidebord og fad.

Vælger du at bruge træfadene til opbevaring, kan de bruges som en unik opbevaring af bøger, magasiner, tæpper og puder, olier og krydderier i køkkenet, eller til smykker og dufte på badeværelset.

Du kan også hoppe med på den sidste nye trend med at placere et fad op ad væggen eller hænge et eller flere træfade op i stedet for et mere klassisk billede eller plakat.

De magiske bakker

Et af Trademark Livings yndlingstricks til at style ethvert rum er at samle smukke ting i en bakke. Dette trick virker i køkkenet, på badeværelset, i stuen, på dit natbord, i din entre. Faktisk vil vi gå så lang som at sige: ”Hvor du har et rum – sæt en bakke i det”. Ud over at din styling er up to date, er det bare et ekstra plus at det samtidig letter rengøringen, da du bare skal flytte en bakke i stedet for mange mindre ting.

Serveringsbakker så fantastiske at du ikke vil gemme dem væk

Har du hylder i dit køkken, så lad en unik serveringsbakke stå klar med dine yndlingskrus, et par desserttallerkener, en skål til snacks, en flaske med kaffesirup, et par stofservietter og en fin vase. På den måde er du hurtigt klar, hvis du får gæster eller når familien skal hygge sig med kaffe.

Du kan også bare lade dine serveringsbakker stå op ad væggen i dit køkken evt. bag dine skærebrætter. Trademark Livings serveringsbakker i metal vil tilføje en rustik stemning til sin styling. 

Dekorationsfade du kan bruge året rundt

Er du til lidt mere rustikke dekorationer, er et unikt træfad eller en bakke i jern en helt oplagt løsning som dekorationsfad. Trademark Livings træfade er de perfekte fade at bruge som grundlag for alle størrelser af dekorationer. Og hvor man før i tiden, næsten udelukkende så dekorationer til jul, er det blevet supertrendy at bruge træfade til dekorationer året rundt.

Tilføj noget glam med et spejlfad

Trademark Livings udgaver af spejlfade er enkle og rustikke i deres udtryk med en spejlbund og en simpel, rå base i jern. Spejlfade er fantastiske, når du gerne vil have et eksklusivt glam udtryk, da spejlet i fadet fremhæver de ting, du stiller på det, på skønneste vis.

Gamle brødforme - En rustik opbevaringsløsning

Gamle rustikke brødforme kan med deres skønne patina udgøre det for en fantastisk opbevaringsløsning. F.eks. kan du bruge dem både i privaten eller i restauranten til opbevaring af bestik. De er også helt fantastiske at bruge til at holde små nips eller kontorartikler adskilt på hjemmekontoret eller i din interiørbutik. Og I ethvert hjem der har en rustik stil, kan de gamle brødforme fungere som opbevaring for krydderier, olier, nøgler, cremer, ja praktisk alle dine løse genstande.