keyboard_arrow_up

CAFÉBORDE & BARBORDE

1 - 11 of 11 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 11 of 11 Vis alle

Vælg et stilfuldt cafébord

Skab en hyggelig og rustik stemning i din café eller restaurant med caféborde fra Trademark Living. Vores caféborde er fremstillet af slidstærke og æstetisk flotte materialer som fx genbrugstræ og mangotræ og fås i forskellige størrelser og designs.

Skab en fantastisk atmosfære

Caféborde er perfekte til at skabe en rustik og intim atmosfære i din café, restaurant eller sågar en lille hyggekrog i hjemmet. Vil du skabe den ultimative oplevelse for dine gæster, kan du med fordel kombinere vores stilfulde caféborde med rustikke caféstole, belysning og dekorationer.

Indretningstips:

  • Husk at tilføje planter og grønne områder, da det giver din café eller restaurant et mere naturligt og indbydende udtryk.
  • Flotte vægdekorationer kan også være med til at skabe en unik og behagelig stemning – så udnyt gerne vægpladsen.

Sammensæt dit eget cafébord

Kan du ikke umiddelbart finde et cafébord, som passer til din stil? I vores kategori for bordplader og understel kan du finde et stort udvalg af bordplader og understel, som kan kombineres, så du får lige netop det cafébord, som du er på udkig efter. Her har du mulighed for at vælge bordplader og understel i forskellige forme og højder, så du kan få et kvadratisk, rundt og højt eller lavt cafébord.

Inspiration til indretning af din café eller restaurant

Savner du inspiration? Se et udpluk af vores dygtige kunders formidable café- og restaurantindretninger.

Vil du opleve vores sortiment af caféborde med egne øjne, så er du velkommen til at besøge vores showroom i Stilling. Vi står klar til at guide dig rundt i de 500 m2 indretningsinspiration.