keyboard_arrow_up

PUFFER

1 - 16 of 16 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 16 of 16 Vis alle

Puf - forskellige former til forskellige formål

En puf kan tjene mange forskellige funktioner og formål. Trademark Living forhandler puffer i forskellige størrelser og forme. Brug eksempelvis vores runde læderpuffer som siddemøbel eller fodskammel, når du sætter dig rigtigt godt til rette i sofaen. Mangler du derimod flere ekstra siddepladser, eller måske noget at stille dekorationer og planter på, så prøv i stedet med en af vores lange puffer.

Siddemøbler i lækre materialer

Hos Trademark Living forhandler vi et bredt sortiment af forskellige skønne, små siddemøbler. Har vi ikke en puf som passer til dit formål, så har vi måske i stedet en bænk, skammel eller barstol, som du i stedet kan bruge. Vores små siddemøbler er fremstillet i lækre materialer såsom charmerende genbrugstræ, læder og håndvævet bomuld.

Pas på din puf - sådan behandler du din læderpuf

Læder er et lækkert, luksuriøst naturmateriale som, hvis det bliver behandlet ordentligt, kan holde i rigtigt mange år. Læs vores guide om hvordan du bedst plejer dine læderprodukter, så de kan holde sig mange ud i fremtiden.

Mangler du inspiration til indretning med puffer?

Se hvordan vores dygtige kunder har skabt flotte og stemningsfulde indretninger, med puffer og andet interiør fra Trademark Living. Hvis du gerne selv vil opleve vores lækre puffer på første hånd, så skal du være meget velkommen til at besøge vores 500 m2 store B2B showroom i Skanderborg.