keyboard_arrow_up

PYNTETING

1 - 24 of 48 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 48 Næste arrow_forward Vis alle

 

Pynteting

Lad dig inspirere af det store udvalg af dekorative og anderledes pynteting fra Trademark Living.
Du finder her ideer til det der kan være med til at give din indretning det ”lille ekstra”. Hvad enten du er på udkig efter flotte, anderledes og funktionelle pynteting til vindueskarmen, til væggen, til entréen, til bordet, til caféen, til hotelværelset eller et helt andet sted, så kan du helt sikker finde noget her.

Det er pynteting, der er med til at skabe sætte prikken over i’et. Sæt dit eget personlige præg på indretningen og indret din bolig med dekorativt tilbehør og miks det med arvestykker og andet godt fra gemmerne. Pynteting er med til at give din boligindretning masser af hygge og personlighed.

Gør din indretning unik ved at dekorere og udstille dine pynteting i små stilleben. Et godt trick er at sætte ting sammen i forskellige højder og en tommelfingerregel er at samle dine grupper i '3-5-8' og gerne i et miks af nuancer der matcher hinanden og med forskellige faconer og strukturer. Overdriv ikke med pynteting overalt, men lav f.eks. en gruppe oven på en disk, en i vinduet og en hvor pynteting er samlet på et fad på bordet. Uanset hvilken stil du foretrækker, finder du her et spændende udvalg af pynteting til udsmykning af din indretning og som virkelig vil sætte et personligt præg.

Materialer

Du finder hos Trademark Living et bredt udvalg af pynteting i forskellige materialer som træ, sten, jern, stål og læder – Alle materialer der kan bidrage til en god stemning i rummet.

Besøg vores showroom

Hvis du er blevet nysgerrig, og ønsker at se og opleve vores sortiment af pynteting vil vi meget gerne invitere dig på besøg i vores 500 m2 B2B showroom i Skanderborg, hvis du er forhandler eller selvstændig erhvervsdrivende.
Vi beder dig ringe inden et eventuelt besøg på tlf.: 70 24 16 44, så vi har mulighed for at give dig den opmærksomhed og tid, der er brug for.
Er du privat forbruger, som er faldet for vores pynteting, har du mulighed for at søge og finde en forhandler nær dig her.