keyboard_arrow_up

BARSTOLE

1 - 24 of 28 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 28 Næste arrow_forward Vis alle

Rå og unikke metalbarstole i industrielt design

Industrielle barstole er velegnede til at indrette med de steder hvor man ønsker en afslappet og uformel stemning med et industrielt udtryk. En barstol kan blandt andet bruges indenfor i hjemmebaren, i køkkenet, ved mødebordet eller i barområdet, loungen eller caféen.
Hos Trademark Living finder du et stort udvalg af moderne og enkle metal barstole i et moderne og industrielt design. Vores barstole og barskamler fås i mange farver og med rå finish. Vi har sorte barstole, grå barstole, kobber barstole, messing barstole, barskamler med sæde af genbrugstræ, bartaburetter med runde træsæder eller polstrede lædersæder.

Trademark Living barstole med ryglæn og armlæn

Ønsker du en barstol eller højstol med støtte og komfort, så er en barstol med ryglæn det helt rigtige valg. Her kan du læne dig tilbage og slappe af og samtidig er barstolen behagelig at sidde på i længere tid. Særligt vores barstole med polstrede sæder af ægte læder er meget komfortable. Alle vores barstole har også en fodstøtte for at støtte fødderne og give en høj siddekomfort. Hvis du vil have mere komfort og er vild med vores klassiske 'Living Stol'. Så kan du også få den i en 'Living barstol' udgave med armlæn, ægte læder og i shiny metal til din barindretning. Barstolen er superkomfortabel at sidde på og barstol designet er en fryd for øjet.

Barstole i høj kvalitet til erhverv og professionelt brug

En af de væsentligste kriterier for en god bar, cafe, pub eller restaurant er at atmosfæren er god og at man har valgt noget særligt interiør og inventar, der sikrer interesse fra kunderne.
Så hvis du gerne vil være med helt fremme og skille dig ud, så er vores unikke barstole i metal, rå barskamler og rustikke bartaburetter til professionelt brug et sikkert valg.
Uanset om du leder efter en barstol i høj og professionel kvalitet til dit barområde, en rå barstol til dit mødelokale, en barstol der kan stables eller blot søger inspiration til professionelle barmøbler, barinventar eller cafémøbler, kan du med sikkerhed finde noget, som passer til din smag i vores store udvalg af kvalitets barstole og barskamler til professionelle.
Se hvordan vores HORECA-kunder har skabt en cool indretning og deres helt egen stil med vores lækre barstole.

Få et råt industrielt look ved at indrette med industrielle barstole

Hos Trademark Living finder du et spændende udvalg af industrielle barstole med et skulpturelt udtryk. Vores iøjnefaldende og moderne barstole eller barskamler er flotte alene, men smukkest sammen med andre barstole.
Så hvis det kan være svært at vælge hvilken type barstol du vil have, så kan du opnå en større effekt ved at mikse dine barstole på kryds og tværs. Alle vores barstole i industrielt design kan blandes og klæder hinanden godt.
En god tommelfingerregel når du blander barstole er, at ryggen eller højden på barstolene er nogenlunde lige høje, så udtrykket ikke bliver for rodet. Samt at du blander barstolene parvis, så du skaber harmoni.
Sørg også for at skabe luft mellem barstolene i din indretning. Der skal være ca. 65-75 cm fra den ene barstol til den anden – målt fra midten.

Vælg en rå barstol eller barskammel med den rigtige højde

Når du køber en barstol, er det vigtigt, at du køber en med den rette højde, så du får den bedste siddeoplevelse på din barstol.
Vores barstole findes i forskellige designs og størrelser, som kan bruges forskellige steder i indretningen af bolig eller erhverv.
Vi anbefaler at du bruger vores lave skamler med sædehøjde fra 40-58 cm ved spisebordet eller mødebordet som et alternativ til spisebordsstole. Her er vores drejeskamler ideelle, da de er fleksible i højden og kan justeres op eller ned alt efter hvilken højde du ønsker.
Til køkkenøer og hjemmebarer er vores barstole eller taburetter med sædehøjde 60-69 cm et godt bud.
Hvis det er en restaurant eller café du skal indrette, så er vores højere barstole til gengæld det helt rigtige valg. Her finder du både barstole og bartaburetter med sædehøjde fra 71-80 cm. Vores mest populære højder på barstole til restauration er barstol 75 cm, barstol 76 cm og barstol 77 cm.
Nogle af barstolene kan også kombineres med en af vores sædehynder, hvis der ønskes ekstra komfort.
Prøv også at gå på opdagelse i vores sortiment af barinventar til restaurationsbranchen hvor du kan finde et matchende cafébord, højt barbord eller en bardisk, der fuldender din industrielle og rå indretning.

Mangler du hjælp til at vælge din rigtige barstol?

Vil du have inspiration til indretning af dit barområde, lounge, café eller restaurant med barstole og barmøbler fra Trademark Living til professionelle?
Eller skal du bruge hjælp til at vælge den helt rigtige barstol i vores sortiment af moderne barstole i metal? Så besøg vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden eventuelt besøg +45 70 24 16 44, så du undgår at køre forgæves, og vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed der er brug for.
Er du en privat kunde, der er faldet for vores unikke barstole, så søg og find en forhandler nær dig her.