keyboard_arrow_up

LYSESTAGER & LANTERNER

1 - 24 of 46 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 46 Næste arrow_forward Vis alle

Lys skaber stemning

Levende lys i smukke stager og lanterner er en fantastisk måde at skabe hygge og god stemning.
Hos os finder du lysestager i træ, metal, glas og marmor. Smukke lysestager og lanterne i mange lækre designs. Miks forskellige former og materialer og du vil opnå et fortryllende resultat.

Hos Trademark Living fokuserer vi på at skabe en hyggelig stemning og det er vi gode til. Vores skønne lysestager og lanterner har et rustik og råt design, som passer perfekt til det minimalistiske skandinavisk hjem. Her på siden finder du et bredt of varieret udvalg af lysestager og lanterner. Du vil med garanti finde noget der falder i smag.

Skab den ultimative hyggeoplevelse

Du ved, det der hygge, ikke? Et særdeles vigtigt ord, som bliver så populært, både herhjemme og i udlandet. Ja, vores ”hygge” er nemlig blevet verdenskendt og internationalt. Folk er vilde med den danske hygge. Hos Trademark Living fokuserer vi på at skabe en hyggelig stemning og det er vi gode til. Vores skønne lysestager og lanterner har et rustik og råt design, som passer perfekt til det minimalistiske skandinavisk hjem. Tag et kig på vores smukke lysestager og lanterner der passer til ethvert hjem.

Rustikke lysestager og lanterner

Oplev magien af ægte dansk ’hygge’ i selskab med vores lysestager og lanterner. På siden finder du diverse lysestager og lanterner i de fedeste designs med rustikke og industrielle looks. Blandt andet har vi lysestager i glas, lysestager til bloklys, lysestager til fyrfadslys, lysestage i messing, træ og andre materialer.

Inspiration til fornyelse

Vi bestræber os på, at designe og fremstille smukke, rå, feminine og personlige lysestager og lanterne, så der er et bredt udvalg for enhver smag. Sæt gerne lystager eller lanterner sammen i forskellige størrelser og kombiner med små vaser indimellem med årstidens blomster, - det skaber hygge og god atmosfære i din indretning. Lysestager og nips tager sig flot ud på en af vores mange rustikke bakker. Det er kun fantasien og kreativiteten der sætter grænser for mulighederne. Det er de små ting der er med til at gøre en stor forskel.