keyboard_arrow_up

LOUNGESTOLE & LOUNGESOFAER

1 - 12 of 12 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 12 of 12 Vis alle

Loungestol med læder

Skab den helt rette stemning og atmosfære, når du indretter med lækre loungestole beklædt med læder. Vores loungestole fås i tidløst og moderne skandinavisk design, og kan bruges til at pifte indretningen af et mødelokale, en reception eller konferencerum op.

Loungestol med armlæn

Er du på udkig efter en loungestol med armlæn? Trademark Living forhandler forskellige typer af loungestole med armlæn, som f.eks. gamle biografstole, upcyclede barberstole eller stole i moderne design. Tilfør personlighed til indretningen med industrielle og anderledes loungestole fra Trademark Living.

Loungesofa med læder

Gør ventetiden til et tiltrængt pusterum i en travl hverdag. Med en 2-personers loungesofa fra Trademark Living, får dine gæster en behagelig og afslappende siddeoplevelse mens de venter på kaffen, maden eller måske en lækker cocktail?

Skal du bruge et helt loungesæt?

Hos Trademark Living forhandler vi alt det, som du skal bruge for at skabe den ultimative loungestemning. Kombinér loungestole og loungesofaer med et eller flere af vores flotte sofaborde og sideborde, fade og skåle eller skønne puder beklædt med ruskind.

Inspiration til indretningen

Se hvordan vores kunder fra restaurationsbranchen har skabt fantastiske og stemningsfulde indretninger og deres helt egen stil med vores industrielle møbler.