keyboard_arrow_up

LÆDER & TEKSTILER

1 - 22 of 22 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 22 of 22 Vis alle

Tasker i læder fra Trademark Living

En fortryllende kollektion af lædertasker fra Trademark Living. Vores største taske, rejsetasken, er 50 cm i længden, og kan indeholde alt hvad du har brug for i hverdagen. Tasken er genial som arbejdstaske eller studietaske, hvor den uden problemer rummer alt fra en stor laptop, til tunge bøger eller mapper.
Tasken gør sig også godt som weekendtaske eller rejsetaske, og kan uden problemer rumme det mest nødvendige til en weekend getaway.
En anden populær lædertaske er den rummelige og praktisk indrettede computertaske til jobbet eller studiet i et smuk, enkelt og klassisk design.
Taskerne fås i brunt eller sort bøffellæder, samt udvalgte modeller i en smuk grå, mørkegrøn eller camelfarvet ruskind. Kollektionen giver et cool udtryk, og understreger din personlige stil.

Shopper i blødt læder eller ruskind

Shopperen er et must have. Det er en stor rummelig taske, der egner sig perfekt til både arbejdstaske, indkøbsnet, indkøbstaske, sportstaske, weekendtaske eller til en shoppetur hvor der skal handles nyt.
Shopperen er rummelig, og derfor perfekt til at indeholde hverdagens vigtigste ting. I shopperen er der god plads til de mindre tasker, clutch og punge. På den måde er der styr på dine ting, som eller nemt forsvinder i en stor taske. Shopperen er en ny darling i Trademark Livings kollektion af lædervarer. Den er fantastisk, enkelt og praktisk og vil med garanti blive din nye bedste ven på farten.

Sportstasker med skrårem giver et spændende udtryk

Vadsæk, sejlertaske, køjesæk, duffelbag – kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder den klassiske sejlerinspirerede duffelbag, som leder tankerne hen på militær/army stil, er den en funktionel og lækker taske.
Vadsække fra Trademark Living findes i sort og brunt bøffellæder. Materialerne og den funktionelle snørelukning gør taskerne perfekte til dig som har travlt. Taskens facon lægger op til, at den kan pakkes hurtigt, tages på skulderen – og så afsted.

Unisex forklæder i robust design

Læderforklædet er den perfekte gaveidé til ham eller hende, der aldrig går ned på udstyr.
Læderforklædet udstråler kvalitet og gó stil, og er også populær blandt kokke og tjenere.
Hos Trademark Living finder du både læderforklæder i large og small. Læderforklædet i large har justerbare stropper rundt om talje og nakke for at sikre en perfekt pasform. Begge størrelser er designet med to lommer. Så er der serveret!

Computersleeves og toilettasker fra Trademark Livings kollektion i læder

For dig, hvor udstråling og æstetik betyder noget, er det ikke ligegyldigt hvad du lægger ned i din nye taske fra Trademark Living på arbejdet eller på ferien. Derfor rummer Trademark Livings læderkollektion sleeves til 15” computer. De brune og sorte lædersleeves kan holdes under armen som en mappe, eller lægges i din taske, hvor den beskytter din computer eller iPad. Vores sleeves har et klassisk og stilrent look, som er populært blandt alle køn og aldersgrupper.
Når du er på farten og skal overnatte er det genialt at eje en toilettaske i læder fra Trademark Living. Toilettasken er praktisk med et stort rum, der lukkes med lynlås, og en mindre lomme indvendigt. Toilettasken er udstyret med en strop, som gør at tasken kan hænges op og transporteres rundt.

Bumbags og bæltetasker i læder eller ruskind

Den praktiske taske der i dag bæres af både mænd og kvinder passer til ethvert outfit. Tasken har mange navne. Bumbag, bæltetaske, mavetaske, crossover taske og fanny packs.
Tasken findes i både small og large. Kendetegnende for begge størrelser er, at de er produceret i bøffellæder, har dobbelt lynlås og justerbar rem. Indvendig er der stiklommer og en lynlåslomme. Den lille model fås desuden i den grå og camelfarvede lækre ruskind. 
Det smarte ved bæltetasker er, at de er både praktiske til opbevaring og smarte at gå rundt med. Derfor er bæltetasken det oplagte valg, uanset om du har brug for opbevaringsplads på din rejse, en taske til hverdag, sommerens festivaler eller et lækkert touch til dit festlige outfit. 

Clutch

Med sit enkle design og smukke ydre, er clutchen skræddersyet til næsten enhver lejlighed. Den kan bruges som en lille taske eller som en pung.
Den har en perfekt størrelse, og ligger godt i hånden. Til en bytur, er den lille clutch ideel til opbevaring af mobilen, nøgler og hvad du eller skal have lige ved hånden. Der er en lille indvendig lynlåslomme og 3 små lommer til kreditkort. 

Nøglering – Keyhanger

Cool nøglering i sort og brunt læder med en mat sølvring.
Nøgleringen er en lille og uundværlig accessory. Nøgleringen fra Trademark Living er håndlavet i et enkelt og tidløst design. Den kan bruges af både mænd og kvinder der vil have styr på sine nøgler!

Praktiske accessories i læder 

Vores kvalitetslædervarer er i høj grad funktionelle brugsting, men også æstetik er en vigtig faktor i vores design. Når du skal rejse, er det nødvendigt med et kuffertmærke med dine oplysninger. Trademark Living har designet kuffertmærkeholdere i brunt og sort læder, for dig som ikke går på kompromis med stil og æstetik.
Når du ankommer til destinationen, kan kuffertmærkeholderen for eksempel bruges til at bære dine betalingskort under tøjet eller som en minitaske – kun fantasien sætter grænser.

Lædervarer med patina

Fælles for vores tasker og accessories i læder og ruskind er, at de er designet til at blive brugt, og kun bliver bedre af det. Produkterne udvikler med tiden en særlig patina, som gør taskerne endnu mere spændende, personlige og unikke. Lædertaskernes patina giver ekstra kant til designet, og fortæller en historie om et levet liv, som understreger designet.
Det er fælles for vores lædervarer, at de lækre materialer får lov at tale for sig selv, og derfor er vores tasker og accessories ikke pyntet. En lille detalje gør sig dog gældende for samtlige produkter: Trademark Livings brandikon er præget i læderet, hvilket tilføjer et ekstra element til produkternes finish.

Køb tasker og accessories i læder og ruskind hos Trademark Living

Hvis du er blevet nysgerrig, og ønsker at se og opleve vores sortiment af lædertasker og accessories vil vi meget gerne invitere dig på besøg i vores 500 m2 B2B showroom i Skanderborg, hvis du er forhandler eller selvstændig erhvervsdrivende. Vi beder dig ringe inden et eventuelt besøg på tlf.: 70 24 16 44, så vi har mulighed for at give dig den opmærksomhed og tid, der er brug for.
Er du privat forbruger, som er faldet for vores læderprodukter, har du mulighed for at søge og finde en forhandler nær dig her.