keyboard_arrow_up

SKILLEVÆGGE & RUMDELERE

1 - 11 of 11 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 11 of 11 Vis alle

Skillevægge og rumdelere fra Trademark Living – det praktiske møbel

Trademark Livings udvalg af rumdelere er praktiske og æstetiske møbler, som kan stilles frit i rummet og dele det op. Skillevæggene er uden bagbeklædning, og er derfor flotte fra begge sider. Rumdelerne er ideelle til deleværelser, hvor der er brug for en klar opdeling. De er også perfekte i store rum, som kan virke uoverskuelige uden opdeling, og rummene kan med en rumdeler fra Trademark Living blive hyggeligere og mere funktionelle.

Industrielle New Yorker glasvægge og skillevægge i jern

Trademark Livings kollektion af rumdelere og skillevægge rummer forskellige produkter i jern med eller uden glasruder. Skillevæggene i jern er en rå og minimalistisk løsning, som løser opgaven på en æstetisk måde uden at tiltrække sig udelt opmærksomhed. Hvis din stil er mere maskulin, og du ikke er bange for at skille dig ud, er en foldeskærm i jern og gummi eller træ med patina det perfekte valg – en helt unik løsning til din industrielle indretning.

Lad rumdelerne spille en æstetisk og dekorativ rolle i din indretning

Det kan være praktisk at benytte skillevægge og foldeskærme til at dele rummet op – og Trademark Livings kollektion løser opgaven på den mest æstetiske måde. Dekorative skærmvægge og rumdelere er moderne og originale elementer i din indretning.

Skillevæggene spiller uden problemer både hovedroller og biroller som dekoration i en moderne indretning, og kan endda være med til at underbygge den hyggelige stemning i rummet ved at skærme af og gøre rummet mindre.

Unikke skillevægge og foldeskærme

I kollektionen af skærmvægge fra Trademark Living finder man gamle trædøre fra vores One of a Kind udvalg. Dørene, som kan bruges som skillevægge, har patina, unikhed og originalitet som med de fine detaljer uden tvivl vil skabe opmærksomhed i din indretning. Når du inddrager en rumdeler i din indretning, kan det være rart, at den er en dekoration i sig selv og at den bidrager til rummets æstetik. De æstetiske One of a Kind foldeskærme fra Trademark Living udtrykker personlig stil og æstetik og er et godt blikfang i din indretning.

Rumdelere med stor alsidighed

De flytbare rumdelere og foldeskærme er perfekte til at opdele rum i alle hjem – men også ideelle i indretningen hos f.eks. klinikker, restauranter og caféer, hvor det kan være gavnligt med en afskærmning, der samtidigt er æstetisk.

I det private hjem er foldeskærmene ikke kun ideel til at dele rum op, men kan også bruges i f.eks. påklædningsrum eller som afskærmning ved en seng.

Køb skillevægge og rumdelere hos Trademark Living

Hvis du er fristet af at se og opleve vores sortiment af skillevægge, rumdelere og foldeskærme kan hele sortimentet opleves i vores 500 m2 B2B showroom i Skanderborg – hvis du er forhandler eller selvstændig erhvervsdrivende. Vi beder dig venligst ringe inden besøg på tlf. +45 70 24 16 44, så vi har mulighed for at give dig den opmærksomhed og tid, der er brug for. Er du privat forbruger, der er faldet for vores produkter, har du mulighed for at finde en forhandler nær dig her.