keyboard_arrow_up

FORKLÆDER

1 - 2 of 2 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 2 of 2 Vis alle

Forklæder i læder

Nor og Stewie fra Trademark Living er to eksklusive forklæder fremstillet af det lækreste kvalitetslæder i bøffelskind. Læderet er blødt og fleksibelt og er derfor dejligt at have på og nemt at bevæge dig rundt i, mens du laver mad. Læderforklædet fås i en klassisk sort, en gylden camel brun samt en lækker mørkebrun farve. Forklæderne signalerer eksklusivitet og stil, og de bliver kun lækrere og blødere, jo mere de bliver brugt.

Funktionelt og bekvemt design

Bindebåndet i taljen sikrer at forklædet sidder godt. På det store smækforklæde er halsremmen med spænde ligeledes justerbar, og du får her også en løkke til viskestykket. Begge forklæder har en todelt lomme foran, samt plads til en kuglepen. Med disse praktiske detaljer har du alt hvad du har brug for, lige ved hånden.

Vedligeholdelse af Trademark Livings læderforklæder

Vi anbefaler at du imprægnerer dit læderforklæde inden ibrugtagning. Ved at gøre forklædet mere smudsafvisende, forlænger du levetiden på forklædet og det holder sig flottere i længere tid.

Tør forklædet af med en fugtig opvredet klud efter brug.

Er forklædet blevet mere beskidt end, at det kan klares med en fugtig klud, kan du pleje og rengøre det yderligere med sæbespåner opløst i vand. Det er vigtigt at sæbespånerne er helt opløst i vandet inden rengøringen startes. Brug en klud med sæbevandet til at rengøre forklædet. En ekstra fordel er også at rengøringen vil være med til at give forklædet en smudsvisende overflade.

Anvend læderfedt efter behov for at undgå at læderet udtørrer. Se flere gode råd til behandling af læderprodukter her