keyboard_arrow_up

VASER & FLASKER

1 - 24 of 111 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 111 Næste arrow_forward Vis alle

Glasinteriør af genbrugsglas

Det er ingen hemmelighed, at vi hos Trademark Living elsker genbrug. Når du handler glasinteriør hos Trademark Living, får du anderledes og spændende designs, som tilføjer ekstra kant og personlighed til din indretning. Vores store sortiment af produkter i glas består primært af produkter lavet af 100% genbrugsglas som produceres i Europa. Populære glasserier som The Edge, Shape, Joy, Melvin m.fl. er alle produceret i genbrugsglas. Genbrugsglasset giver glasprodukterne et lækkert udtryk, men små bobler og ujævnheder kan derfor forekomme i glasset.

Skab stemning med farvede glasvaser og flasker

Farvede glasvaser sætter, helt bogstaveligt talt, ekstra kulør på tilværelsen. I vores sortiment, finder du moderne og iøjnefaldende, farvede glasvaser og glasflasker i forskellige størrelser og stilarter. Om du er på udkig efter en stor glasvase til gulvet, en lille vase til vindueskarmen eller små og fine glasflasker til en lille blomst, så kan du finde den her hos Trademark Living.

Gør dine omgivelser mere farverige, med vaser og flasker i moderne farver som f.eks. olivengrøn, havblå og chokolade. Sortimentet har et bredt farvespænd, så du kan også finde vaser i farver som mørk rav, grå, brun og røgfarvet.

Farvede glasvaser til enhver stil

Trademark Livings vasekollektioner spænder stilmæssigt bredt, så du kan finde vaser med lige netop det look, som passer til din personlige stil. Er du til det maskuline og rå udtryk, så er vaserne fra vores The Edge-serie måske lige noget for dig. Shape-seriens runde former tilfører et strejf af det bløde og feminine, mens Melvin-seriens utraditionelle formsprog får vaserne til at drage øjet. Vaser med forskellige udtryk kan komplimentere og fremhæve hinanden, så slip fantasien løs, og hold dig ikke tilbage fra at blande de forskellige stilarter.

Uendelige anvendelsesmuligheder for glasvaser og flasker 

Uanset om du indretter med små glasvaser, flasker, store gulvvaser eller en kombination, har vores kollektioner af vaser mange anvendelsesmuligheder og deres udtryk kan varieres i det uendelige ved at bruge vaserne til stearinlys, friske blomster eller tørrede stilke og græsser. Vaserne kan placeres hver for sig eller udstilles i et udvalg af former, farver og størrelser, som komplimenterer hinanden. De store vaser giver et helt unikt udtryk, når de benyttes som gulvvase eller lysestage. 
Med et udvalg af glasvaser og glasflasker er det let at forandre stemningen i et rum, og på den måde skabe en hyggelig atmosfære som nemt kan tilpasses efter dagens humør. 

Glasflasker 

Skab en eventyrlig stemning med flotte glasflasker. Ønsker du at personalisere flaskerne yderligere, så de passer ind i din stil, så kan du dekorere glasflaskerne med stearinlys, en blomst eller en flot gren. Glasflaskerne kan også bruges til dine olier og vil tage sig smukt ud på køkkenbordet.

Trademark Livings glasflasker fås i forskellige størrelser og former. Med deres nostalgiske look og flotte farve, leder flaskerne tankerne tilbage til gamle dages medicinflasker, og de første udgaver af sodavandsflasker. Kun din fantasi sætter grænserne for brugen af de disse flotte glasflasker. 

Køb vaser og flasker hos Trademark Living 

Hvis du er fristet til at se vores store sortiment af vaser og flasker, kan hele sortimentet opleves i vores 500 m2 B2B showroom i Skanderborg – hvis du er forhandler eller selvstændig erhvervsdrivende. Vi beder dig venligst ringe inden besøg på tlf. +45 70 24 16 44, så vi har mulighed for at give dig den opmærksomhed og tid, der er brug for. Er du privat forbruger, der er faldet for vores glasinteriør, har du mulighed for at finde en forhandler nær dig her.