keyboard_arrow_up

PYNTEPUDER

1 - 4 of 4 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 4 of 4 Vis alle

Pyntepuder

Klassisk skandinavisk charme præger disse puder fra Trademark Living, der passer ind i stort set alle hjem. Puderne kan give din sofa et pift, men vi har også prioriteret at kvaliteten på puden er rar at sidde og ligge op ad. Disse lækre pyntepuder er lavet i en blød og lækker ruskindskvalitet med en bagside i en matchende canvas, der stiver pudebetrækket flot af.

Pyntepudebetræk i flere farver og former

Farverne på sofapuderne er ikke skrigende, men derimod holdt i lidt mere diskrete nuancer, så hvis du er ude efter en mere stilren og afdæmpet accessory til sofaen eller sengen, så er disse pyntepuder i ruskind yderst velegnede. De fås i tre størrelser og tre farver, som komplimenterer hinanden på smukkeste vis, så du kan kombinere dem som du har lyst.

Puden fås i en lækker lys brun farve og en skøn grå nuance. Den brune og grå pude passer til langt de fleste sofaer og kan sagtens kombineres med andre puder i samme farvenuancer. Du kan også få en flot mørk grøn pude, der kan give noget modspil til en lysere sofa eller lænestol.

Det bløde tilbehør med de mange muligheder

Pyntepuderne fra Trademark Living kan ikke kun bruges i sofaen. Pift din yndlingsstol op eller lad puderne pynte på din seng. Sofapuderne skaber hygge i din boligindretning og er helt i tråd med den nordiske indretning. Går du op i både høj komfort og dansk design, er det oplagt at vælge de lækre pyntepuder til din indretning fra Trademark Living.

Indretning med naturmaterialer

Vil du være med på årets boligtrend, skal du indrette med naturmaterialer. Bring naturen ind i din bolig i form af møbler og interiør i naturlige nuancer. En af tidens trends er at bruge naturmaterialer i din indretning i stedet for kunstigt fremstillede materialer. Ekstra skønt ved naturmaterialer er, at de kan få farverige indretninger til at fremstå elegante og være et afdæmpet modstykke til f.eks. en sprudlende lænestol.