keyboard_arrow_up

JERNSKABE & LOCKERSKABE 

1 - 12 of 12 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 12 of 12 Vis alle

Moderne jernskabe i industriel stil fra Trademark Living

Hvis du er på jagt efter et super moderne skab i jern i industriel stil, er du kommet til det rette sted. Trademark Livings cool skabe og skænke i jern passer perfekt ind i en rå og moderne indretning. Flere af vores jernskabe, der er originalt gamle og industrielle, er perfekte som opbevaringsløsning til dem som elsker møbler, der skaber kontrast i indretningen.

Industrielle metalmøbler og rå opbevaringsløsninger

Leder du efter et nyt klædeskab, et nyt garderobeskab til entréen eller rå opbevaringsmøbler i autentisk fabrikslook til butikken? Hos Trademark Living finder du opbevaring ud over det sædvanlige med det unikke udvalg af industrielle møbler. Her finder du alt fra karakterfyldte, rummelige gamle jernskabe, vitrineskabe og væghængte jernskabe til fede vintage lockerskabe og jernskænke.
Som alternativ til metalskabene, kan du også finde gamle patinerede træskabe og trævitriner med historie. Så uanset om du er til metal- og jernskabe eller skabe af træ, vil du kunne finde unikke møbler til opbevaring, der vil give din indretning et personligt udtryk. 

New yorker skabe og vitrineskabe i jern med glas

Ved at vælge et råt new yorker jernskab eller et flot vitrineskab fremstillet i jern, kan vi garantere at din indretning bliver rå, maskulin og helt unik. For uanset om du vælger et gammelt jernskab med patina og karakter eller de store industrielle vitrineskabe i sort metal med glaslåger og lette elegante udseende, så vil de udover at være praktiske til opbevaring, også være rigtig gode til at bryde indretningen og skabe gode detaljer i den nordiske indretningsstil.  

Originalt gamle vintage lockerskabe med patina på den fede måde

Der findes ikke noget mere råt end et gammelt, slidt lockerskab med masser af patina. Så hvis du er vild med den industrielle, rå og maskuline stil, så skal du helt klart gå efter et gammelt lockerskab af metal, der har stået i et omklædningsrum. Stil det på et råt betongulv eller op af en synlig betonvæg, og du er helt sikker på at skabe den rette urbane stemning og ekstra kant til indretningen.
Vores lockers fås bl.a. med 3, 8 eller 18 låger og nogle med numre på front – men det er aldrig til at vide hvilke gamle vintage locker garderobeskabe i metal vi har på lager. For hos os findes de populære lockerskabe kun i meget få eksemplarer, og er hurtigt solgte. Du skal være hurtig, hvis du skal have fingre i de eftertragtede rå One of a Kind lockerskabe.

Køb industrielle jernskabe hos Trademark Living

Vil du se og opleve vores store sortiment af industrielle skabe i jern? Så kom forbi vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden eventuelt besøg, så vi har mulighed for at give dig den opmærksomhed og tid, der er brug for. Er du en privat forbruger, der er faldet for vores rå jernskabe, så har du mulighed for at søge og finde en forhandler nær dig her.