keyboard_arrow_up

BORDDÆKNING

1 - 12 of 12 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 12 of 12 Vis alle

Alt til en inspirerende borddækning

Her på siden finder du et unikt udvalg af drikkeglas i forskellige størrelser med og uden speciallavede bakker til glassene, sjove upcyclede oplukkere, et lækkert udvalg af kander og glas produceret i genbrugsglas i skønne farver. 

Du kan også sætte dit personlige præg på borddækningen med vores runde jute dækkeservietter eller vores bestikposer i læder. Alt sammen produkter der bidrager til den hyggelige og rustikke stemning i din restaurant eller i privaten.

Borddækning med god samvittighed til enhver lejlighed

Vil du finde inspiration til en kreativ borddækning? Så er du kommet det helt rigtige sted. Hos Trademark Living elsker vi at mikse gammelt og nyt. Vi har et unikt udvalg af kander, glas og dækkeservietter. Vores drikkeglas og glaskander i serien Isador er lavet af genbrugsglas. Vil du gå all in, kan du få matchende glasvaser, som også er lavet i genbrugsglas, og derved give din borddækning et miljøvenligt, personligt og unikt touch.

Uanset om du skal dække bord til forskellige begivenheder og anledninger, til hverdag eller fest, så har vi måske løsningen på det, da vores produkter passer til enhver lejlighed. Her kan du finde inspiration til borddækning til konfirmation, borddækning til bryllup, borddækning til barnedåb eller til din jule borddækning. Vores udvalg til din borddækning er fyldt med rustik charme, som bestemt vil bidrage til den hyggelige stemning omkring bordet.

Runde dækkeservietter i flet

Er du på udkig efter runde dækkeservietter i et naturligt nordisk look, er vores Milton dækkeservietter i flet et rigtigt godt bud. Dækkeservietterne fåes i 3 størrelser, samt en matchende coaster til glas. Brug dækkeservietterne i din bordækning for at tilføje et rustikt og naturligt element, som samtidig kan sætte prikken over i'et både til hverdag og fest. Den varme naturnuance og flotte struktur, dækkeservietterne har, passer til et hvilket som helst stel du måtte have derhjemme eller i din restaurant. De skønne runde dækkeservietter kan også bruges, hvor du gerne vil beskytte dit bord, men ikke skjule din smukke bordplade. Alle dækkeservietter er fremstillet i jute, som er et materiale fremstillet i 100% naturfibre.

Genbrugsglas - dæk bord med tanke på klimaet 

Hos Trademark Living kan du være med til at skåne miljøet og købe dine drikkeglas i genbrugsglas. Både kander og drikkeglas i serien Isador er lavet i 100 % genbrugsglas i tre smukke og matchende farver. Server kølige drinks til dine gæster i de smukke farvede glas og kombiner med en af de skønne kander. Hop med på klimabølgen og køb dine nye glas med tanke på miljøet.