VASER & FLASKER 

Med vaser og flasker i glas fra Trademark Living kan du skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem, kontor eller forretning. Vores glasvaser og glasflasker findes i mange former og farver, og vil give et spændende rustikt look, en behagelig feminin stemning eller bare et frisk pust afhængigt af, hvordan netop du vælger at style produkterne.
Vores sortiment af moderne flasker og vaser er primært fremstillet af genbrugsglas, og er dekorative i sig selv, og kan også bruges til friske eller tørrede blomster eller som lysestage – kun fantasien og din personlige stil sætter grænser.

 

Alle priser er ekskl. moms

Skønne og unikke Trademark Living vaser 

I vores sortiment finder du moderne og iøjnefaldende glasprodukter i forskellige størrelser, farver og typer. Vi har både store glasvaser og små glasvaser, i farvet glas og klart glas. Vores sortiment rummer forskellige vaser i moderne farver som f.eks. olivengrøn, himmelblå og grå. Andre typer vaser fås i farverne mørk rav, mat grå, brun og røgfarvet. 
Sortimentet rummer flasker i glas, vaser i jern, vaser i ler og vaser i farvet og klart glas. Hos os fås unikke og interessante glasprodukter, som både er enkle, stilrene og moderne, og som kan gøres rå, romantiske, spændende og anderledes afhængigt af hvordan de placeres, og om de udstilles med blomster, fjer, grene, lys – eller bare får lov at pynte i sig selv. 

Glasvaser i bløde former og med skarpe, markerede kanter 

I Trademark Livings vasekollektioner The Edge, Shape og Melvin finder man vaser med vidt forskellige udtryk, som alligevel komplimenterer hinanden. 
The Edge er en serie af kantede vaser, som fås i to størrelser, samt en urtepotteskjuler. Serien fås i en flot flaskegrøn, en romantisk himmelblå og en mørk grå . 
Shape er en serie af slanke vaser med bløde kurver som fås i mange skønne farver bl.a. en rå mørkegrå, olivengrøn og en flot røgfarve. Vaserne varierer i højde fra 15 cm – 35 cm, samt en flot gulvvase med en højde på 71 cm. 
Melvin er en serie af slanke og buttede vaser, alle i både grå, olivengrøn og mørk rav farve. De tager sig smukt ud sammen og hver for sig. Det fine glasfad med fødder har et væld af anvendelsesmuligheder. Eller blot til pynt.

Uendelige anvendelsesmuligheder for vaser og glas 

Uanset om du stilmæssigt er til det bløde eller det kantede – eller en kombination, har vores kollektioner af vaser mange anvendelsesmuligheder, og deres udtryk kan varieres i det uendelige ved at bruge vaserne til stearinlys, friske blomster eller tørrede blomster. Vaserne kan placeres hver for sig, eller udstilles i et udvalg af former, farver og størrelser, som komplimenterer hinanden. De store vaser giver et helt unikt udtryk, hvis de benyttes som gulvvase eller lysestage. 
Med et udvalg af glasvaser og glasflasker er det let at forandre stemningen i et rum, og på den måde skabe en hyggelig atmosfære som nemt kan forandres efter dagens humør. 

Anderledes og spændende glasprodukter 

Når du handler glasinteriør hos Trademark Living er der rig mulighed for at finde både anderledes og spændende designs, som uden tvivl vil tilføje ekstra kant og personlighed til din indretning. 
Vores glaskollektion rummer de helt specielle vaser med ansigt i genbrugsglas Mr. og Mr. Big. Om vaserne hos netop dig henleder tankerne på masker, rå maskulinitet, Mr. Big eller sågar Mr. Grey er der ingen tvivl om at ansigtsvaserne er et positivt bidrag til en unik og rå indretning med kant. Mr. Big er 68 cm høj og mørkegrå eller brun. Mr. er 34 cm høj og fås i mørkegrå og røgfarvet. 

Glasflasker med korkprop

Et glasprodukt fra Trademark Living, som er eventyrligt og mystiskt, er vores glasflasker med korkprop. Flaskerne fås i forskellige størrelser og former. Med deres rustikke look, flotte farve og korkprop i toppen kan flaskerne lede tankerne hen på italienske vinflasker, gamle dage eller sågar pirater med romflasker i hænderne. 

De dekorative flasker med korkprop Hailey, Amy og Abigale, er alle med smukke mønstre. Flaskerne kan bruges både til stearinlys, en blomst eller en flot gren. Glasflaskerne kan også bruges til dine olier og vil tage sig smukt ud på arbejdsbordet i køkkenet, hvor de smukke glasflasker signalerer go’ stil.

De to store Elliot glasflasker i grå har begge et flot dekorativt mønster. Elliot tager sig smukt ud med et par skønne grene fra haven. Flaskerne er henholdsvis 42 cm og 30 cm i højden, og kan fint anvendes som gulvvaser.

Køb glasprodukter hos Trademark Living 

Hvis du er fristet til at se og opleve vores store sortiment af glasvaser, glasflasker, krukker og lysestager kan hele sortimentet opleves i vores 500 m2 B2B showroom i Skanderborg – hvis du er forhandler eller selvstændig erhvervsdrivende. Vi beder dig venligst ringe inden besøg på tlf. +45 70 24 16 44, så vi har mulighed for at give dig den opmærksomhed og tid, der er brug for. Er du privat forbruger, der er faldet for vores glasinteriør, har du mulighed for at finde en forhandler nær dig her.

keyboard_arrow_up