keyboard_arrow_up

GAMLE SKABE

1 - 24 of 56 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 56 Næste arrow_forward Vis alle

Gamle træskabe - uslebne diamanter

Vi går jævnligt på jagt efter gamle skabe hos vores leverandører. Det er som bekendt ikke alt, der glimter, som er guld, men vi falder ofte over en usleben diamant i mængden. Når det sker, får skabet en kærlig hånd af dygtige håndværkere, så glasruder, låger m.m. bliver repareret – uden af skabet mister sin rustikke charme og patina.  Resultatet af denne proces kan du se her i vores udvalg af smukke gamle vitrineskabe, barskabe og andre skønne træskabe.

Elegant indretning med gamle skabe

Et vitrineskab i træ indbyder til hygge i såvel stuen, køkkenet eller entreen. Vælger du et vitrineskab med glaslåger giver det samtidig en lethed og en elegant måde at fremvise smukke pynteting uden at de samler støv. Barskabe med glaslåger er ligeledes en dekorativ og praktisk måde at opbevare dine bedste flasker med dyre dråber i, whiskeyglas, vinglas eller hvad du nu forkæler dig selv med, når det er tid til et godt glas.

Rustikke vitrineskabe og skænke i jern

Er du mere til rustik industriel stil? Hvis du ikke fandt hvad du søgte, blandt vores gamle træskabe, så fortvivl ikke. Hos Trademark Living forhandler vi ikke kun skabe i træ, så hvis din stil er mere rå og industriel, finder du måske hvad du søger blandt vores vitrineskabe, skænke og kommoder i jern.

Køb et træskab hos Trademark Living

Hvis du er fristet af at se og opleve vores store sortiment af unikke, gamle skabe, kan sortimentet opleves i vores 500 m2 store B2B showroom i Skanderborg – hvis du er forhandler eller selvstændig erhvervsdrivende. Vi beder dig venligst ringe inden besøg på tlf. +45 70 24 16 44, så vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed, som du har brug for. Er du privat forbruger, der er faldet for vores interiør, har du mulighed for at finde en forhandler nær dig her.