keyboard_arrow_up

VÆGREOLER & HYLDER

1 - 24 of 31 Næste arrow_forward Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 24 of 31 Næste arrow_forward Vis alle

Funktionelle vægreoler & hylder

Vægreoler og hylder udnytter pladsen på væggen og er superpraktiske til opbevaring af ting der ellers nemt ville ende i rodebunker på gulv og bord. De er også fantastiske til at understøtte de ting du ønsker, skal stå fremme og pryde din indretning.
Vi har hylder i mange spændende materialer. Svævehylder i træ og læder, små hylder med knager samt meget andet.

Rå og industrielle vægreoler og hylder fra Trademark Living

Hvis du søger æstetisk og praktisk vægopbevaring, er du kommet til det rette sted. En fin hylde på væggen skaber plads til billeder og dekorationer, og kan også bruges til opbevaring for eksempel i køkkenet eller på badeværelset.
Sortimentet af vægreoler og hylder rummer store og små hylder i materialer som læder, jern og træ. Hylderne er stilrene og enkle i udtrykket, og understreger samtidigt en rå og industriel indretning.

Vægreoler i metal med minimalistisk design

Få den industrielle stil ind i din indretning med rå vægreoler i metal. De er multifunktionelle og kan med deres simple udtryk opbevare dine sager yderst stilfuldt.
En luftig og let vægreol med et stilrent industrielt udtryk kan både opfylde et praktisk behov for opbevaring eller bruges til dekoration på en tom væg og føje nye æstetiske dimensioner til din indretning.

Skab din egen unikke vægreol med kvadratiske hylder og kubesæt

Med vores metal vægreoler og kubesæt med åbne og lukkede hylder, har du uanede dekorative og funktionelle muligheder og kan skabe lige den indretning du drømmer om. Der er både små og store hylder i et sæt – så kun fantasien sætter grænser. Har du meget vægplads kan de også kombineres med moderne vægreoler i perforeret jern og med alle vores andre rå vægreoler og hylder.
Det giver god mening at pynte væggene med industrielle hylder og bogreoler. For ud over at de skaber liv på dine vægge, så får du også en praktisk opbevaringsløsning og mere gulvplads.

Indret med hylder af rustikt genbrugstræ og læder

Skal din indretning have et touch af noget gammelt og er du til det uperfekte? Så vil vores hylder i rustikt patineret genbrugstræ være et lækkert valg. Hylderne af gammelt træ er i et råt design og passer ind i mange forskellige rum og lige der hvor rummet mangler et markant aftryk - entreen, badeværelset, køkkenet, butikken eller cafeen. Er du også til læder? For så vil vores vægreoler, der består af en cool kombination af mangotræ hylder og rå læderremme, give din indretning personlighed og charme.

Køb vægreoler og hylder hos Trademark Living

Vil du se og opleve vores store sortiment af vægreoler og hylder? Så kom forbi vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring eller skriv venligst inden eventuelt besøg, så vi har mulighed for at give dig den opmærksomhed og tid, der er brug for. Er du en privat forbruger, der er faldet for vores fine vægreoler eller hylder så har du mulighed for at søge og finde en forhandler nær dig her.