keyboard_arrow_up

TØJSTATIVER

1 - 11 of 11 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 11 of 11 Vis alle

Tøjstativer lavet af vandrør

Vores tøjstativer lavet af rør eller i jern er velegnede til erhverv som eksempelvis tøjbutikker, udstillinger og messer. Tøjstativer i industrielt design kan også bruges som del af indretningen i entréen eller garderoben, hvis du ønsker et moderne hjem i en rå New Yorker-stil. Vores tøjstativer lavet af vandrør følger tidens trend og stativet vil tilføre din indretning et cool og råt twist. 

Bøjlestativer i råt design

Har du ikke plads til det traditionelle garderobeskab, kan et bøjlestativ være et rigtigt godt alternativ. Det kan også være at du er på udkig efter en løsning til jakker i din entre. Trademark Livings bøjlestativer fås i flere størrelser og kan placeres lige hvor du ønsker det.

Tøjstativer på hjul

I Trademark Livings udvalg af tøjstativer finder du også modeller på hjul i et cool og råt design. Tøjstativerne er udstyret med solide hjul, hvilket gør dem til et møbel, der følger tidens trend i hjemmet og som er yderst funktionelt til butikker og showrooms. Hjulene gør tøjstativet praktisk, så du kan vise og transportere tøjet rundt på nemmeste vis. 

Se Trademark Livings store udvalg af produkter til din garderobe

Hvis du er på udkig efter andre lækre opbevaringsløsninger til dit tøj, så har vi et stort udvalg af knagerækker med rustikt look, upcyclede knager af gamle cykelstyr, knager af gamle sko, knager med fabrikslook, knager i messing, upcyclede knager, runde bøjler, jernbøjler, jernkroge og rå gulvspejle og vægspejle.